Domnul Pulcinel - Carti.Crestinortodox.ro

Domnul Pulcinel

Fii primul care adauga o recenzie!
33,00Lei
In stoc

O minunată poveste de copii, cu ilustrații, transmisă peste generații de însăși Regina Elisabeta a României, sub pseudonimul Carmen Sylva. Domnul Pulcinel este o păpușă de lemn, cu sfori, făcută pentru a fi pe placul unui copil-stăpân. Pulcinel...

Descriere

Domnul Pulcinel

O minunată poveste de copii, cu ilustrații, transmisă peste generații de însăși Regina Elisabeta a României, sub pseudonimul Carmen Sylva.

Domnul Pulcinel este o păpușă de lemn, cu sfori, făcută pentru a fi pe placul unui copil-stăpân. Pulcinel trece din universul atelierului de păpuși în universul unei fetițe răsfățate, cunoaște dragostea și indiferența, trece prin stări de mulțumire și altele de umilință, este îngrijit și distrus, reparat, iarăși i se dă atenție și iarăși se vede azvârlit în uitare.

Povestea Domnului Pulcinel va apărea la Editura Vremea în ediție specială, în patru limbi: română, germană, franceză și engleză. Ilustrațiile aparțin lui André Lecomte du Nouÿ, sunt foarte colorate și pline de viață, desenate în stil clasic. Completează ideal povestea păpușii manevrate cu sfori. În plus, cartea cuprinde și paginile originale, cu scrisul de mână al Reginei.


Ediție îngrijită și postfață de Silvia Irina Zimmermann (cercetător la Centrul de Cercetare al Arhivei Princiare de Wied); fotografiile Reginei Elisabeta sunt din colecția Doamnei Zimmermann și din cea a Arhivei Princiare de Wied.

 

Specificaţii

  • Editor: Vremea
  • ISBN: 9789736458521
  • An aparitie: 18 Aprilie 2017
  • Numar pagini: 102
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 17 x 23 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie