Detoxifiere prin post. Sanatate si longevitate gratie purificarii celulare - Carti.Crestinortodox.ro

Detoxifiere prin post. Sanatate si longevitate gratie purificarii celulare

Fii primul care adauga o recenzie!
15,00Lei
In stoc

În sfârşit, o lucrare care răspunde unui mare număr de întrebări şi prezintă simplu şi clar tot ce se petrece în corpul uman în timpul postului, când organismul se susţine din propriile-i celule, iar grăsimile depozitate sunt utilizate cu mult înainte...

Descriere

Detoxifiere prin post. Sanatate si longevitate gratie purificarii celulare

În sfârşit, o lucrare care răspunde unui mare număr de întrebări şi prezintă simplu şi clar tot ce se petrece în corpul uman în timpul postului, când organismul se susţine din propriile-i celule, iar grăsimile depozitate sunt utilizate cu mult înainte de a fi afectată masa musculară.
Mult mai mult decât o metodă de slăbire, postul este mijlocul cel mai natural şi mai simplu pentru a ne păstra sau a ne recăpăta sănătatea, deoarece are minunata putere de a regenera organismul eliminând toxinele, permiţându-i să se relaxeze şi să-şi recupereze energia.
Lucrarea de faţă vă va oferi toate cunoştinţele necesare pentru a vă pregăti adecvat şi a ţine postul cel mai eficient posibil, având totodată în vedere atenţionările specialiştilor pentru a preîntâmpina orice risc.

Désiré Mérien este profesor onorific de biologie, colaborator al Facultăţii de Medicină şi al Centrului de Naturopatie din Québec. Autor, conferenţiar, a redactat peste 30 de lucrări despre igiena de viaţă şi conduce de peste 30 de ani un centru pentru cure de dezintoxicare în Bretagne.
 

Tradus de Voicea Daniel

Specificaţii

  • Editor: Meteor Press
  • ISBN: 9789737287014
  • An aparitie: 18 Februarie 2018
  • Numar pagini: 144
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie