Despre rugaciune. Talcuire la Avva Evagrie - necartonata - Carti.Crestinortodox.ro

Despre rugaciune. Talcuire la Avva Evagrie - necartonata

Evaluat la 4 din 5 pe baza 1 recenzie
22,00Lei
In stoc

Pentru ca rugăciunea să fie adevărată și să se înalțe la cer, trebuie să fie dăruită de Dumnezeu, adică să fie o rugăciune a Duhului, să coboare de la Însuși Dumnezeu, să o recunoască Dumnezeu ca pe ceva al Său. Prin adevărata rugăciune omul se umple de

Descriere

Despre rugaciune. Talcuire la Avva Evagrie - necartonata

"Pentru ca rugăciunea să fie adevărată și să se înalțe la cer, trebuie să fie dăruită de Dumnezeu, adică să fie o rugăciune a Duhului, să coboare de la Însuși Dumnezeu, să o recunoască Dumnezeu ca pe ceva al Său. Prin adevărata rugăciune omul se umple de Dumnezeu și reușește nu numai simpla unitate a credintei, ci și a vieții ființiale, împreună cu întreaga Biserică. "
Arhimandrit Emilianos Simonopetritul

„Cărţile mari ale omenirii au soarta de a înrâuri cultura şi chiar viaţa istorică, nu numai prin adevărurile lor, ci şi prin felul cum au fost înţelese şi interpretate.” A venit şi rândul generaţiei de azi să fie înrâurită, prin tâlcuirea Părintelui Emilianos, de această capodoperă filocalică şi de a păstra, cu ajutorul tâlcuirii, aceeași înțelegere a rugăciunii şi aceeași practicare a ei ca toţi sfinţii cei din veac.

Specificaţii

 • Editor: Egumenita
 • ISBN: 9786068840079
 • An aparitie: 23 Martie 2018
 • Numar pagini: 312
 • Tip carte: Cartonată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 4 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Dorel Palenciuc 25-04-2018
  4 din 5 stele
  O mare tristețe

  O mare tristețe rezultată din descoperirea că politica prețurilor prohibitive se păstrează chiar și în cazul cărților bisericești. Eu trăiesc în UK, țară unde fiecare lucru costă atât...cât trebuie, cât e de bun simț să coste. Marea Britanie este o țară care nu excelează de loc prin suprafețe mari de păduri precum e România. De asta în general hârtia și produsele din hârtie sunt scumpe exceptând...cărțile, hrana sufletului, care din contra sunt vândute...sub preț. Cred că ajunge.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor