Deschide cerul cu lucrul marunt - Carti.Crestinortodox.ro

Deschide cerul cu lucrul marunt

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Ni se spune că avem nevoie să descoperim că nu ştim să trăim bucuria dăruită omului de Mântuitorul în Biserica Lui pentru că nu megem până la capăt în întâlnirea cu Dumnezeu. Dăm slavă lui Dumnezeu, ne ducem la biserică, ne spovedim, ne împărtăşim...

Descriere

Deschide cerul cu lucrul marunt

Ni se spune că avem nevoie să descoperim că nu ştim să trăim bucuria dăruită omului de Mântuitorul în Biserica Lui pentru că nu megem până la capăt în întâlnirea cu Dumnezeu. Dăm slavă lui Dumnezeu, ne ducem la biserică, ne spovedim, ne împărtăşim chiar, dar nu ne dăm seama că suntem bolnavi, că n-am învăţat să devenim ceea ce suntem chemaţi să fim, că refuzăm să înţelegem că nu suntem „gata”! A fi „gata” înseamnă a fi îndumnezeit.

Aşadar, învăţăm din volum că viaţa noastră este o lucrare, un lucru mare, alcătuit din miliarde de lucruri mici, mărunte, majoritatea dintre ele neînsemnate în biografie, dar absolut toate importante pentru că sunt conţinutul viu al acestei vieţi. Şi cât de trist, de dureros, ba chiar tragic este că nu ne trăim viaţa ori de câte ori nu suntem conştienţi de lururile acestea care o fac, o umplu. Adică în cea mai mare parte, nu noi ne trăim viaţa, ci ea ne trăieşte pe noi.

Ni se spune că dacă L-am primit pe Hristos Dumnezeu ca Domn şi stăpân al vieţii noastre, scopul vieţii noastre ar trebui să fie intrarea în Împărăţia Lui, să intrăm în bucuria Lui pe care nu o ia nimeni de la noi. Asta suntem îndemnaţi să căutăm: să trăim bucuria aceasta pe care ne-a făgăduit-o Domnul. Orice altă stare de bucurie este mincinoasă. Nu ne-am născut pentru o stare de bine. Dumnezeul şi Mântuitorul nostru ne-a anunţat că vor fi vremuri grele, că vom avea necazuri, că va trebui să ne purtăm crucea, că vom fi bătuţi, scuipaţi şi judecaţi, dar toate acestea nu ar trebui să ne ia bucuria pe care nimeni şi nimic nu o poate lua de la noi pentru că e a Lui. Numai aşa vom putea rezista!

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN: 9786066661089
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2013
  • Numar pagini: 208
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie