Cum sa supravietuim duhovniceste - Carti.Crestinortodox.ro

Cum sa supravietuim duhovniceste

Fii primul care adauga o recenzie!
18,00Lei
In stoc

Sfant zamislit din Sfant, Staret nascut din Staret: asupra Sfintitului Mucenic Serghie s-au implinit cu prisosinta cuvintele cantarii bisericesti: ”din radacina buna, ai odraslit trandafiri binemirositori”. El a venit pe lume in familia Parintelui...

Descriere

Cum sa supravietuim duhovniceste

Dupa trecerea tatalui sau la cele vesnice, i-a continuat slujirea stareteasca pana la inchiderea bisericii sale de catre bolsevici, dupa care a purtat crucea marturisirii in exil si in lagare, primind pana la urma cununa muceniciei in anii celui de-al doilea razboi mondial, ca unul care a trait pana la capat cuvintele propovaduirii sale: "Toate cele de acum vor trece, dar nu vor trece sufletul meu si Imparatia lui Dumnezeu, de care ma impartasesc aici, pe pamant. Suntem datori sa ne pregatim pentru viata de apoi si pentru asumarea ideii ca moartea pentru Hristos este calea catre viata cea adevarata, autentica, reala. Suntem datori sa ne folosim de toate ca unii care nu se folosesc, nu trebuie sa ne facem din bunatatile pamantesti bunatati adevarate - si atunci credinta va incepe sa aiba pentru noi o cu totul alta insemnatate decat aceea pe care i-o dadeam mai inainte.

Asadar, credinta este dar al lui Dumnezeu, pentru care trebuie sa ne rugam; credinta depinde de felul in care ne smerim, si caile ce duc la credinta trec prin aducerea-aminte de moarte, prin nelipirea de bunatatile pamantesti si nici macar de viata in aceasta lume, prin pregatirea sufleteasca de moartea pentru credinta in Hristos.”

Traducere din limba rusa de Adrian si Xenia Tanasescu-Vlas

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731363059
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2012
  • Numar pagini: 200
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie