Cugetari pentru fiecare zi din an - Carti.Crestinortodox.ro

Cugetari pentru fiecare zi din an

Fii primul care adauga o recenzie!
50,00Lei
In stoc

Lucrarea Cugetări pentru fiecare zi din an, alcătuită din fragmente de predici, articole științifice, rapoarte, discursuri, cărți și interviuri ale Preafericitului Părinte Patriarh Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, acoperă peste 35 de ani de...

Descriere

Cugetari pentru fiecare zi din an

„Lucrarea Cugetări pentru fiecare zi din an, alcătuită din fragmente de predici, articole științifice, rapoarte, discursuri, cărți și interviuri ale Preafericitului Părinte Patriarh Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, acoperă peste 35 de ani de activitate pastorală și de creație teologică. Toate aceste texte ale Preafericirii Sale vorbesc pe larg și în profunzime despre Ortodoxie, despre căile vieții duhovnicești, despre mântuirea omului și despre slujirea Bisericii în lumea contemporană. (…)
Binecuvântăm apariția în limba română a lucrării Cugetări pentru fiecare zi din an a Preafericitului Părinte Kirill, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, și recomandăm credincioșilor Bisericii Ortodoxe Române lectura acestei lucrări, spre aprofundarea valorilor din spațiul ortodox rus, cu scopul cunoașterii valorilor Ortodoxiei, atât la nivel național, cât și la nivel universal”.

† Daniel,
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române
(extras din prefata volumului)

Specificaţii

  • Editor: Proema
  • ISBN: 9786068138947
  • Numar pagini: 244
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 15 x 23 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie