Conservarea alimentelor
Peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale...
Descriere
Conservarea alimentelor
Peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale si sanatoase pentru organism.
Un adevarat ABC al conservarii alimentelor, ideal pentru pregatirea din toamna a conservelor de iarna. Din cuprins: Mãsuri si greutãti aproximative; Aportul energetic al diverselor alimente; Continutul în vitamine al principalelor alimente; Metode de pãstrare si conservare a legumelor; Retete; Conservarea unor specialitãti de peste; Tãierea porcului la români; Specialitãti din carne; Metode de pãstrare si conservare a fructelor; Fructe uscate si fructe confiate; Dulceturi, gemuri, marmelade ; Compoturi; Bãuturi rãcoritoare ; Must si vin de casã; Bãuturi alcoolice.
Specificaţii
- Editor: Andreas Print
- ISBN: 9789738958845
- An aparitie: 01 Ianuarie 2012
- Numar pagini: 224
- Tip carte: Broşată
- Limba: Română
- Dimensiuni: 13 x 20 cm
Mulțumesc