Cipurile spion. Modul in care marile corporatii si guvernele planuiesc sa va urmareasca fiecare miscare prin RFID - Carti.Crestinortodox.ro

Cipurile spion. Modul in care marile corporatii si guvernele planuiesc sa va urmareasca fiecare miscare prin RFID

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Nu se afla in stoc

Stiti despre RFID (Radio Frequency IDentification – Identificarea prin Frecventa Radio)? Ei bine, ar fi cazul, deoarece in doar cativa ani aceasta noua si exploziva tehnologie ar putea spune oamenilor de vanzări, infractorilor si iscoadelor guvernelor...

Descriere

Cipurile spion. Modul in care marile corporatii si guvernele planuiesc sa va urmareasca fiecare miscare prin RFID

Traducere din limba engleză de Doina Rogoti

Bine aţi venit în lumea cipurilor spion, în care minuscule cipuri computerizate, mai reduse ca dimensiune decât un fir de nisip, vor urmări obiectele de uz zilnic – şi chiar oamenii –, monitorizând tot ceea ce posedaţi şi oriunde veţi merge. În această carte uimitoare, menită să vă deschidă ochii, veţi afla despre modul în care puternicele corporaţii plănuiesc un viitor în care: 

– Persoanele străine vor fi capabile să scaneze conţinutul genţii sau servietei dumneavoastră din cealaltă parte a camerei. – Magazinele îşi vor modifica preţurile în timp ce vă apropiaţi de ele – storcând un plus de profit de pe urma cumpărătorilor ocazionali şi a celor săraci. – Conţinutul frigiderului şi al dulapului cu medicamente va fi monitorizat de la distanţă. – Podelele, intrările, tavanele false şi chiar ramele tablourilor vă vor spiona – nelăsând, practic, nici un loc în care să vă puteţi ascunde. – Implanturile cu microcipuri vă vor urmări fiecare mişcare – şi chiar vă vor transmite conversaţiile la depărtare sau vă vor trimite electroşocuri dacă nu vă conformaţi. Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei. Sute de milioane de dolari au fost deja investiţi în ceea ce corporaţiile globale şi ­guvernele ­numesc „cea mai captivantă tehnologie nouă de la codul de bare ­încoace”. Dacă nu o oprim acum, rfid ne‑ar putea lua şi ultimele ­rămăşiţe de intimitate şi ar putea inaugura lumea de coşmar a supravegherii totale.

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731361604
 • Numar pagini: 344
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 2 din 2 recenzii ale clientilor
 • alexiu valentin 26-03-2016
  5 din 5 stele
  cipuri

  cipuri rfid

 • Vulpoiu Gabriel 01-01-2016
  5 din 5 stele
  Maimult decat o carte

  In aceasta cartene sunt prezentate cu mare lux de amanunte cum vom fi daca nu chiar suntem mintiti si urmariti pas cupas de corporatiile straine aservite ocultei mondiale, cum vor acestia sa ne urmareasca absolut orice miscare urmand ca dupa ceasta sa creeze tipare, dupa care sa poata sa ne controleze mai usor vietile ! Vom fi controlati la sange, mai rau decat roboteii din jocurile pe care acum le jucam pe calculator. Cititi si veti vedea !!!

Afiseaza 2 din 2 recenzii ale clientilor