Ce sa faci... cand ai capatat obiceiuri proaste - Carti.Crestinortodox.ro

Ce sa faci... cand ai capatat obiceiuri proaste

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Rosul unghiilor. Suptul degetului. Răsucitul părului. Zgândăritul pielii. Suptul mânecii. Ai un obicei prost de care nu reușești să scapi? Un obicei cu care ţi-e rușine sau care îţi crează probleme? Dacă da, nu ești singurul. Foarte mulţi copii au...

Descriere

Ce sa faci... cand ai capatat obiceiuri proaste

Rosul unghiilor. Suptul degetului. Răsucitul părului. Zgândăritul pielii. Suptul mânecii. Ai un obicei prost de care nu reușești să scapi? Un obicei cu care ţi-e rușine sau care îţi crează probleme? Dacă da, nu ești singurul. Foarte mulţi copii au obiceiuri la care doresc să renunţe.Dar obiceiurile sunt mai puternice decât dorinţele. Ele pun stăpânire pe tine. Și oricât ai vrea să scapi de ele, nu poţi...decât dacă ai cheile necesare pentru a te elibera.

Ce să faci când ai obiceiuri proaste oferă cheile pentru a scăpa de o serie de obiceiuri proaste și dăunătoare. Prin intermediul unor exemple ilustrative, activităţi atractive și al unui set de instrucţiuni pas cu pas, copilul învaţă să folosească principalele strategii care îi permit să scape de rosul unghiilor, suptul degetului sau al tricoului, răsucitul părului și altele. Ghidul de faţă este un instrument util și complet pentru a-i învăţa, motiva și stimula pe copii în eforturile lor de a se elibera de aceste obiceiuri.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician în Exeter, New Hampshire, specializată în tratarea copiilor și a părinţilor lor.
Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar în multe cărţi și reviste pentru copii.

Titlul original: What to Do When Bad Habits Take Hold. A Kid' s Guide to Overcoming Nail Biting and More
Publicat de Asociaţia Americană de Psihologie
Tradus de Luminița Gavrilă
Se adreseaza copiilor intre 6 - 12 ani

Specificaţii

  • Editor: Trei
  • ISBN: 9786067196696
  • An aparitie: 02 Noiembrie 2016
  • Numar pagini: 72
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 21.5 x 28 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie