Ce este filosofia evreiasca - Carti.Crestinortodox.ro

Ce este filosofia evreiasca

Fii primul care adauga o recenzie!
31,50Lei
In stoc

Sunt mai multe mize ale acestei cărți. Prima ar fi să ofere o analiză adâncită asupra temei împătrite: ce este filosofia evreiască?; există ea cu drepturi depline în cuprinsul a aceea ce se numește filosofia universală?; dacă ea există, care ar trebui...

Descriere

Ce este filosofia evreiasca

Sunt mai multe mize ale acestei cărți. Prima ar fi să ofere o analiză adâncită asupra temei împătrite: ce este filosofia evreiască?; există ea cu drepturi depline în cuprinsul a aceea ce se numește filosofia universală?; dacă ea există, care ar trebui să-i fie numele și titlul? și, deloc la sfârșit, prin ce anume este ea valoroasă? Pentru a răspunde unei asemenea provocări, autorul găsește că soluția cea mai potrivită de abordare a subiectului este cea a cercetării academice depline, obiective, supusă standardelor științifice ale neutralității.
O carte mai mult decât necesară profesorului de astăzi, studentului lucid, responsabil, dar și oricărui om dornic să înțeleagă ce este filosofia evreiască și, mai ales, să-i vadă valoarea cognitivă, prospectivă și să fie capabil să i-o recunoască. Și să i-o respecte necondiționat, fără prejudecăți mai mult sau mai puțin insidioase.
Sunt absolut convins că această carte acoperă un gol în literatura filosofică din țara noastră, iar beneficiarii vor fi încântați să citească o asemenea lucrare, originală ca perspectivă și abordare.

Vasile Morar

Specificaţii

  • Editor: Hasefer
  • ISBN: 9789736304385
  • An aparitie: 18 Martie 2019
  • Numar pagini: 302
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie