Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus. Calatoria spre Cristos a unui musulman cucernic - Carti.Crestinortodox.ro

Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus. Calatoria spre Cristos a unui musulman cucernic

Fii primul care adauga o recenzie!
41,00Lei
In stoc

Dacă sunteți creștin, veți căpăta, în urma lecturii, o percepţie actualizată despre cum ați putea să-i iubiți mai mult pe musulmani și să le vorbiți despre Domnul. Dacă sunteți musulman, vă avertizez de la bun început: veți descoperi că crezurile ...

Descriere

Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus. Calatoria spre Cristos a unui musulman cucernic

Atunci când am decis, împreună cu asociatul meu în lucrare, Mark Mittelberg, să fim gazdele unei emisiuni radio transmise simultan pe mai multe canale naționale, sub titlul Unpacking Islam [Să descifrăm islamul], în care aveam să-i educăm pe creștini cu privire la crezurile și motivația musulmanilor, primul expert pe care ne-am gândit să îl invităm a fost prietenul nostru Nabeel Qureshi. Știam că acest tânăr musulman-devenit-creștin, licențiat în medicină, religie și apologetică era bine informat și reuşea să își exprime clar, articulat opiniile. Și, într-adevăr, a vorbit cum nu se poate mai bine în cadrul emisiunii, ajutându-ne cu o scurtă privire de ansamblu asupra islamului și povestind istoria fascinantă a călătoriei sale de la islam la credința în Cristos.Veți cunoaște ce înseamnă ca o persoană afundată în cultura musulmană să riște totul pentru a descoperi adevărata identitate a lui Dumnezeu. Este o poveste foarte personală despre prieteni, familie și credință, îmbinată cu incursiuni în islam care vă vor ajuta să înțelegeți lumea musulmană într-un mod cu totul diferit.

Dacă sunteți creștin, veți căpăta, în urma lecturii, o percepţie actualizată despre cum ați putea să-i iubiți mai mult pe musulmani și să le vorbiți despre Domnul. Dacă sunteți musulman, vă avertizez de la bun început: veți descoperi că crezurile dumneavoastră de căpătâi sunt puse sub semnul întrebării, printr-un șir de raționamente incisive, cu fundament istoric și printr-o analiză fermă. Însă dacă citiți cu mintea deschisă, sunt încredințat că în scurt timp veți ajunge să-l considerați pe Nabeel un prieten căruia îi pasă de dumneavoastră îndeajuns cât să vă împărtășească ceea ce a învățat el însuși și să vă convingă să faceți un pas înainte, în călătoria spirituală în care ați pornit. Sunt convins că Dumnezeu l-a determinat pe Nabeel să-și înceapă căutările nu dintr-un oarecare motiv abstract, ci datorită marii iubiri pe care i-o poartă lui și celor care vor afla povestea sa. Este o saga ce trebuie citită pretutindeni, de toți aceia care pun preț pe adevăr și tânjesc să Îl cunoască pe Dumnezeu în mod personal. Citind cartea veţi vedea cum Dumnezeu Se va folosi de povestea vieții lui Nabeel pentru a reconfigura povestea vieții dumneavoastră.

Lee Strobel, din Cuvânt-înainte

Specificaţii

  • Editor: Casa cartii
  • ISBN: 9786067320275
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2015
  • Numar pagini: 346
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie