Carte de rugaciuni - Carti.Crestinortodox.ro

Carte de rugaciuni

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Nu se afla in stoc

Nu este alta cale de a ne apropia de vesnicul Dumnezeu decat prin rugaciune, aducandu-I cu osardie, cu bucurie si cu smerenie mutumiri pentru toate binefacerile si darurile pe care le primim, laudandu-L, preaînaltandu-L si slavindu-L din toate puterile.

Descriere

Carte de rugaciuni

Precum ingerii in ceruri lauda si preamaresc pururea pe Dumnezeu si-L slavesc in toata vremea, asa se cuvine si noi, neamul omenesc dupa putere sa ne asemanam acelora. Omul este faptura aleasa dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, inzestrata cu voce cuvantatoare, cu judecata si intelepciune. Dar mai presus de toate, este fiinta scumpa lui Dumnezeu pentru faptul ca este dotata cu suflet care, este o scanteie divina coborata din ceruri pe pamant si care este datoare a se intoarce candva, iarasi de unde isi are fiinta sa. Pentru aceasta omul este dator sa fie în stransa legatura cu Izvorul sau de viata, Protectorul si Judecatorul sau cel vesnic.

Dar nu este alta cale de a ne apropia de vesnicul Dumnezeu decat prin rugaciune, aducandu-I cu osardie, cu bucurie si cu smerenie mutumiri pentru toate binefacerile si darurile pe care le primim, laudandu-L, preainaltandu-L si slavindu-L din toate puterile noastre.

Specificaţii

 • Editor: Bizantina
 • ISBN: 9789739492812
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2008
 • Numar pagini: 192
 • Tip carte: Cartonată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 8.5 x 12.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Sorin Pricop 26-02-2014
  5 din 5 stele
  Ne invata cum si cand sa ne rugam

  Cred ca impreuna cu Sfanta Scriptura, una dintre cartile care nu trebuie sa lipseasca din casa fiecarui crestin ortodox este cartea de rugaciuni. Aceasta
  carte, prin rugaciunile pe care le cuprinde, ne arata ca fiecare moment al vietii noastre se cere a deveni un prilej de rugaciune, un prilej de inaltare a inimii catre Dumenzeu.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor