Bucura-te de o stare de sanatate perfecta cultivand iubirea de sine - Carti.Crestinortodox.ro

Bucura-te de o stare de sanatate perfecta cultivand iubirea de sine

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
45,00Lei
In stoc

Spre deosebire de alte cărţi despre sănătate pe care le-ai mai citit, cartea de faţă transcende opiniile personale, trendurile şi dogmele, prezentându-ţi într-o manieră cât se poate de delicată un sistem simplu, dar profund, prin care îţi poţi vindeca ...

Descriere

Bucura-te de o stare de sanatate perfecta cultivand iubirea de sine

Decenii la rând, autoarea de bestselleruri Louise Hay a transformat viaţa oamenilor învăţându-i cum să se elibereze de convingerile lor limitatoare. Acum, în acest tur de forţă, Louise face echipă cu cele două experte pe care le consultă frecvent, una în domeniul sănătăţii naturiste şi cealaltă în domeniul nutriţiei, Ahlea Khadro şi Heather Dane, pentru a-ţi revela marele secret al stării ei de sănătate, de fericire şi de longevitate: trăirea unei vieţi bogate în substanţe nutritive.

Spre deosebire de alte cărţi despre sănătate pe care le-ai mai citit, cartea de faţă transcende opiniile personale, trendurile şi dogmele, prezentându-ţi într-o manieră cât se poate de delicată un sistem simplu, dar profund, prin care îţi poţi vindeca organismul, mintea şi spiritul, prin schimbarea felului în care gândeşti. Louise, Ahlea şi Heather te vor învăţa cum să îţi optimizezi la maximum starea de sănătate, starea de spirit şi nivelul energetic.

Citind cartea Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine vei afla:

 • Secretele pe care le-a aplicat Louise de-a lungul anilor pentru a da o eficacitate maximă afirmaţiilor repetate, fapt care te va ajuta să îţi ali-niezi corpul cu mintea;
 • Vei descoperi ce înseamnă de fapt nutriţia şi cum să transcenzi confuzia care domneşte la ora actuală în legătură cu dietele cele mai adecvate;
 • Vei învăţa să asculţi poveştile pe care ţi le spune corpul;
 • Vei afla tehnici de prelungire a longevităţii, de amplificare a vitalităţii, de îmbunătăţire a stării de spirit, de aprofundare a intuiţiei şi de satis-facere a nevoilor unice de vindecare ale corpului tău, de-a lungul fie-cărei etape de viaţă.

La cei 88 de ani ai săi, Louise are foarte multe lucruri de spus despre felul în care poţi trăi o viaţă lungă, fericită şi sănătoasă. Te invităm să ni te alături într-o călătorie uimitoare care îţi va transforma viaţa în cea mai frumoasă poveste de iubire posibilă.

Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: Loving Yourself to Great Health: Thoughts & Food--The Ultimate Diet

Specificaţii

 • Editor: Adevar Divin
 • ISBN: 9786068420813
 • An aparitie: 10 Aprilie 2015
 • Numar pagini: 480
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • CrestinOrtodox.ro 24-04-2015
  5 din 5 stele
  Cum am ajuns să scriem împreună cartea Bucura-te de o stare de sanatate perfecta

  Louise a adus lumii un dar incredibil prin munca ei legată de afirmaţii, iar cartea de faţă duce aceste învăţături pe un nivel superior. Unul din cele mai semnificative secrete ale succesului personal al lui Louise este legat de alimentaţia şi de îngrijirea pe care şi-o acordă zilnic, până la cele mai mici detalii. Ori de câte ori oamenii îi spun că afirmaţiile nu funcţionează în cazul lor, Louise îi întreabă: «Cei ai mâncat la micul dejun?" în această carte îţi vom împărtăşi numeroasele motive pentru care această întrebare simplă revelează o înţelepciune atât de profundă legată de ceea ce gândeşti şi ce simţi.

  Cu toţii ne dorim să ne simţim optim în fiecare zi, să ne trezim plini de energie şi de entuziasm pentru aventurile care ne aşteaptă în faţă. Din păcate, asistăm din ce în ce mai mult la obiceiuri, convingeri şi mesaje care îi separă pe oameni de o sănătate optimă şi de fericire. Am scris această carte pentru a-ţi explica aceşti factori care te împiedică să te simţi perfect, dar şi faptul că natura îţi oferă tot ce ai nevoie în acest scop, şi pentru a-ţi reaminti că toate lucrurile de care ai nevoie pentru a fi sănătos şi pentru a te vindeca se află deja în interiorul tău.

  După ce am lucrat cu succes cu sute de clienţi, readucându-i la starea lor naturală de fericire, am avut amândouă privilegiul de a cunoaşte un exemplu luminos de sănătate perfectă, fericire şi longevitate, care părea să cunoască secrete de mult uitate. Acest exemplu luminos este Louise Hay. Aceasta a intrat în viaţa noastră tocmai datorită angajamentului pe care şi l-a luat de a se simţi optim în toate etapele existenţei sale. Una din modalităţile prin care realizează acest lucru constă în a se înconjura cu experţi ce alcătuiesc echipa ei de cultivare a stării de bine. Louise este cu adevărat un partener care conlucrează cu noi pentru a-şi menţine starea de sănătate, fiind practic un membru cu drepturi depline al echipei. Ea îşi manifestă angajamentul faţă de sănătatea ei prin felul în care gândeşte, prin ceea ce mănâncă, prin exerciţiile fizice pe care le face şi prin felul în care ştie să se bucure de viaţă. Este una dintre cele mai echilibrate persoane pe care le cunoaştem, şi te rugăm să ne crezi că i-am văzut analizele sângelui şi că am călătorit prin întreaga lume împreună cu ea, aşa că îţi putem confirma sută la sută că este „o femeie puternică şi sănătoasă", aşa cum afirmă ea însăşi!

  De-a lungul deceniului în care am cunoscut-o, am asistat la maniera plină de forţă, de graţie şi bucurie cu care a trecut prin cel de-al şaptelea, iar acum prin cel de-al optulea deceniu de viaţă. Pentru Louise, întreaga viaţă este un prilej de sărbătoare, de la trezirea în patul ei confortabil la pornirea maşinii („Bună, scumpo, ne aşteaptă o călătorie minunată în faţă!") şi la consumarea unor mese sănătoase. Poate ţi se par lucruri mărunte, dar viaţa este alcătuită din mii de astfel de lucruri. Louise este o inspiraţie pentru noi, şi suntem fericite să îţi împărtăşim secretele ei, cunoaşterea noastră şi multe reţete delicioase în paginile care urmează. Ahlea Khadro şi Heather Dane

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor