Bine esti cuvantat, Doamne - Carti.Crestinortodox.ro

Bine esti cuvantat, Doamne

Fii primul care adauga o recenzie!
10,00Lei
In stoc

Cand o pace adanca mi se revarsa in suflet si nici un vant puternic nu o tulbura, din strafundurile inimii cu un simatamant plin de recunosctinta se intalta: Bine esti cuvantat, Doamne!.

Descriere

Bine esti cuvantat, Doamne

Cand o pace adanca mi se revarsa in suflet si nici un vant puternic nu o tulbura, din strafundurile inimii cu un simatamant plin de recunosctinta se intalta: Bine esti cuvantat, Doamne!. Cand chipul senin al unui frate si cuvantul lui iubitor ma intampina si inima tresalta de duhovniceasca bucurie, un glas tainic dinlauntrul murumura: Bine esti cuvantat, Doamne!. In fata sfantului Prestol cand inima se topeste inaintea milostivirii celei negraite a Stapanului, un fior adanc suspina: Bine esti cuvantat, Doamne!.

Uneori insa, nori negri si amenintatori se ivesc pe cerul cel launtric si un cant vrajmas vrea sa ma invaluie… Atunci cu spatima, inima-mi rosteste: Al Tau sunt eu, mantuieste-ma! Cand piciorul sovaie si este amenintat cu alunecarea in prapastie, un strigat de ajutor izbucneste: Al Tau sunt eu, mantuieste-ma!. Cand vrajmasul imi da tarcoale, sa ma inghita, inima infricosata cauta pe Domnul: Al Tau sunt eu, mantuieste-ma!.

Si asa, adeseori: in chilie, la biserica, la lucru, la masa, pe cale, ma vad ca la spovedania cea de taina din fata Stapanului si in inima rasuna cele doua refrenuri:
Bine esti cuvantat, Doamne!
Al Tau sunt eu, Mantuieste-ma!

Specificaţii

  • Editor: Bizantina
  • ISBN: 9789739492584
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2013
  • Numar pagini: 104
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 17 x 24 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie