Alimente biologie umane. Vol. 1. Alimente specifice si nedenaturate si studiul critic al sistemelor alimentare
Biologul P. V. Marchesseau ne arată în cartea Alimentele biologice umane I și II că: Eroarea chimiștilor este că ei studiază doar compoziția alimentelor, fără să se ocupe de posibilitățile metabolice ale corpului care le primește. Autorul afirmă că...
Descriere
Alimente biologie umane. Vol. 1. Alimente specifice si nedenaturate si studiul critic al sistemelor alimentare
Biologul P. V. Marchesseau ne arată în cartea Alimentele biologice umane I și II că: „Eroarea chimiștilor este că ei studiază doar compoziția alimentelor, fără să se ocupe de posibilitățile metabolice ale corpului care le primește.”
Autorul afirmă că fiecare ființă are hrana lui specifică, pe care trebuie să o consume ca să fie sănătos și longeviv.
Vedem că, mâncând de toate, „omul a devenit animalul viu cel mai prost hrănit de pe planetă, cu alimente (otrăvuri lente) anti-specifice și denaturate. El trăiește, deci, din alimente anti-biologice; este ușor de înțeles, în acest caz, din ce motiv el a devenit animalul cel mai bolnav de pe planetă.”
Specificaţii
- Editor: SENS
- ISBN:
- Dimensiuni: 0 x 0 cm