Adolescenta, Feciorie, Casatorie - Carti.Crestinortodox.ro

Adolescenta, Feciorie, Casatorie

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
35,00Lei
Nu se afla in stoc

Tema casatoriei ramane mereu actuala, mereu problematica si, fara indoiala, fundamentala. Cartea de fata ofera o abordare foarte realista a problemelor complexe ce tin de insotirea barbatului cu femeia in casatorie.

Descriere

Adolescenta, Feciorie, Casatorie

Tema casatoriei ramane mereu actuala, mereu problematica si, fara indoiala, fundamentala. Cartea de fata ofera o abordare foarte realista a problemelor complexe ce tin de insotirea barbatului cu femeia  in casatorie. Trupul si imboldurile trupesti constituie o problema careia teologia Bisericii trebuie sa-i dea o solutie, fara a-l demoniza.

Nu este usor sa proiectezi starea reala a lucrurilor intr-o lumina pozitiva, mai ales intr-o epoca in care relatia dintre barbat si femeie cunoaste stari decadente greu de inchipuit.

Mijloacele de propagare in masa ‘vand’ lumii, si in special tinerilor, pe toate canalele, imaginea hidoasa a relatiei dintre barbat si femeie. O fac cu o presiune maxima si cu o eficienta careia nu poate să-i reziste nimeni.

Autorul prezentei lucrari, trateaza pe larg acest subiect, atat ca pe o problema care-I framanta si ii chinuieste pe adolescenti, cat si ca pe o problema care trebuie clarificata, in perspectiva optiunii tinerilor intre casatorie si monahism.

Cartea Parintelui Simeon este in vremurile noastre o carte foarte utila tinerilor, dar si educatorilor, parintilor, profesorilor si preotilor.

Traducere de Garoafa Coman

Specificaţii

 • Editor: Bizantina
 • ISBN: 9786068112046
 • An aparitie: 05 Ianuarie 2010
 • Numar pagini: 283
 • Tip carte: Cartonată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Dumitru Dragos 24-01-2014
  5 din 5 stele
  O carte pentru orice adolescent

  Ce bine ar fi daca orice tanar ar citi aceasta cartea "Adolescenta, feciorie si casatorie". Din nefericire in lume exista o alta imagine despre ce inseamna fecioria. Se spune ca esti mai matur daca o pierzi mai devreme. Si uite asa in loc sa fii subiect de iubire, devii obiect de satisafcere a poftelor celuilalt.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor