Vindecarea unei inimi indoliate - color - Carti.Crestinortodox.ro

Vindecarea unei inimi indoliate - color

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
Nu se afla in stoc

Doliul este un amestec din mai multe emoţii, şi nimic din ce ţi-am putea spune noi nu-ţi va aduce fizic persoana dragă înapoi. Totuşi, noi putem să te ajutăm să mergi mai departe cu viaţa ta. Te putem de asemenea ajuta să înţelegi de ce persoana dragă ...

Descriere

Vindecarea unei inimi indoliate - color

Când treci prin experienţa doliului, ai nevoie de mângâiere şi suport, iar această carte îţi oferă ajutor practic şi spiritual. Fiecare pagină conţine un mesaj vindecător care te poate ajuta să faci faţă pierderii pe care ai suferit-o. Conţinutul este simplu şi direct, pentru că autorii ştiu şi respectă faptul că oamenii îndoliaţi se confruntă adesea cu dificultatea de a se concentra şi de a urmări cu atenţie ceea ce citesc. Poţi deschide cartea aleatoriu, la orice pagină, toate fiind înfrumuseţate cu culori minunate, şi să meditezi asupra textului respectiv.

Doreen Virtue şi James Van Praagh au scris cartea pe care şi-ar fi dorit-o ei înşişi să o fi avut atunci când au trecut prin experienţa doliului. Bazată pe anii de experienţă din spatele lor în calitate de consilieri pentru îndoliaţi şi mediumi, Doreen şi James au creat o carte drăguţă, un cadou perfect pentru tine însuţi sau pentru un prieten care are nevoie de ajutor şi mângâiere.

„Doliul este un amestec din mai multe emoţii, şi nimic din ce ţi-am putea spune noi nu-ţi va aduce fizic persoana dragă înapoi. Totuşi, noi putem să te ajutăm să mergi mai departe cu viaţa ta. Te putem de asemenea ajuta să înţelegi de ce persoana dragă ţie a plecat şi cum îi poţi contacta sufletul etern. Şi te asigurăm că nimeni nu moare cu adevărat vreodată, şi că într-o bună zi vă veţi întâlni din nou...

Nu trebuie să treci prin acest proces de unul singur! Noi ne rugăm pentru tine... Te rugăm să ne permiţi să te ajutăm de-a lungul acestei perioade de tranziţie, acceptându-ne rugăciunile şi mesajele vindecătoare pe care ţi le oferim în această carte.“

Traducerea din limba engleză: Elena Málnai
Titlul original: How to Heal a Grieving Heart
Carte integral color

De ce a trebuit să se întâmple asta?

Cu timpul, vei primi răspuns la toate întrebările pe care ţi le pui despre plecarea celui drag ţie. Într-o bună zi, curând, vei şti adevărul. Între timp, linişteşte-te şi lasă deoparte îndoiala. Este în regulă să nu înţelegi.

TUTUROR LE PLACE SĂ AJUTE

Persoanele iubite din Ceruri sunt onorate atunci când le cerem ajutorul. Atunci când vrem să luăm decizii importante pentru viaţa noastră, cel mai bine este să ne consultăm cu planurile cele mai înalte posibil, cum ar fi Dumnezeu sau Iisus. Dar dacă mătuşa Ruth a făcut fursecuri cu fulgi de ciocolată de primă clasă nu e nimic greşit să-i cerem să supervizeze prăjiturile tale. Acelaşi lucru este valabil în ce priveşte abilităţile magice ale tatălui de a repara maşini sau ale lui Sis în domeniul grădinăritului. Fiecare persoană – fie că trăieşte sau nu – are o înclinare specială către ceva, şi fiecare este fericit să ajute... chiar şi din rai!

 

IA-MĂ ŞI PE MINE!

Uneori, oamenii reacţionează la doliu cerându-i lui Dumnezeu să-i ia şi pe ei. Este o reacţie normală şi este alimentată de furie, şoc şi sentimentul că nu e corect. Trebuie să ştii că persoana dragă este tot alături de tine şi s-ar putea să trebuiască să-şi ducă la împlinire misiunea vieţii de pe tărâmul celălalt, aşa cum tu trebuie să o faci de pe acest tărâm. Fiecare suflet vine la un moment dat în această lume şi pleacă apoi din ea.

Specificaţii

  • Editor: Adevar Divin
  • ISBN: 9786068420677
  • An aparitie: 01 Decembrie 2014
  • Numar pagini: 136
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 12.7 x 17.8 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie