Viata si paraclisul Sfantului Cuvios Efrem Katunakiotul - Carti.Crestinortodox.ro

Viata si paraclisul Sfantului Cuvios Efrem Katunakiotul

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Cel de-al treilea volum al colecției Athos este dedicat Sfântului Cuvios Efrem din pustia Katounakia a Sfântului Munte. Monah, duhovnic înțelept, lucrător și învățător al Rugăciunii inimii mai mult de 50 de ani, Cuviosul Efrem a fost unul dintre ucenicii

Descriere

Viata si paraclisul Sfantului Cuvios Efrem Katunakiotul

Cel de-al treilea volum al colecției Athos este dedicat Sfântului Cuvios Efrem din pustia Katounakia a Sfântului Munte. Monah, duhovnic înțelept, lucrător și învățător al Rugăciunii inimii mai mult de 50 de ani, Cuviosul Efrem a fost unul dintre ucenicii apropiați ai marelui pustnic athonit Sfântul Iosif Isihastul, care a contribuit esențial la înnoirea vieții duhovnicești din Muntele Athos în secolul al XX-lea.

Volumul cuprinde Viața Sfântului, Sinaxarul, Învățături alese și Canonul paraclis și este împodobit cu gravuri athonite și cu fotografii de epocă. Psalmii și Evanghelia din Canonul paraclis au fost traduse după textul normativ al Septuagintei în Biserica Ortodoxă Sobornicească, iar Irmoasele, Podobiile și Stihirile după cele mai precise texte imnografice moderne.

Troparul Sfântului Efrem Katounakiotul
Strălucitoare făclie a rugăciunii minții, sălășluitorule al Katounakiei și lumină a Sfântului Munte, care i-ai luminat pe toți cu virtuțile tale și ai urcat la înălțimile îndumnezeirii, dumnezeiescule Efreme, nu înceta să te rogi lui Hristos pentru noi.

Specificaţii

  • Editor: Iona
  • ISBN:
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie