Viata Parintelui Sofian Boghiu- o icoana a virtutii - Carti.Crestinortodox.ro

Viata Parintelui Sofian Boghiu- o icoana a virtutii

Fii primul care adauga o recenzie!
110,00Lei
In stoc

Vrednicul de pomenire Părinte Arhimandrit Sofian Boghiu (1912-20020), stareț al mănăstirilor Antim și Plumbuita din București, a fost un vas ales al lui Dumnezeu, o făclie lină și luminoasă a credinței, un adevărat trăitor și un mărturisitoe al Ortodoxiei

Descriere

Viata Parintelui Sofian Boghiu- o icoana a virtutii

Vrednicul de pomenire Părinte Arhimandrit Sofian Boghiu (1912-20020), stareț al mănăstirilor Antim și Plumbuita din București, a fost un vas ales al lui Dumnezeu, o făclie lină și luminoasă a credinței, un adevărat trăitor și un mărturisitoe al Ortodoxiei.

Primind cu bucurie crucea slujirii Mântuitorului Hristos din fragedă vârstă și purtându-o cu răbdare și demnitate până la capăt, Părintele Sofian și-a desăvârșit mărturisirea iubirii lui Hristos, înălțându-se pe crucea suferinței și dându-și sufletul în mâinile lui Dumnezeu chiar în ziua Praznicului Înălțării Sfintei Cruci din anul 2002. Prin rânduiala lui Dumnezeu, asemenea Sfântului Ioan Gură de Aur (trecut în veșnicie tot la praznicul Înălțării Sfintei Cruci, dar în anul 407), părintele Sofian a trecut la ceruri în timpul Sfintei Liturghii.

Credem că acum Părintele Sofian slujește Liturghia cerească împreună cu Sfinții pe care i-a iubit în rugăciune și i-a zugrăvit în icoane.

Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române 

Specificaţii

  • Editor: Cuvantul Vietii
  • ISBN: 9786069698501
  • An aparitie: 14 Mai 2022
  • Numar pagini: 800
  • Tip carte: Cartonată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie