Un tata care isi tine promisiunile. Legamantul iubirii lui Dumnezeu in Scriptura - Carti.Crestinortodox.ro

Un tata care isi tine promisiunile. Legamantul iubirii lui Dumnezeu in Scriptura

Fii primul care adauga o recenzie!
30,00Lei
In stoc

S-o recunoaștem: noi, oamenii, n-am vrea ca Dumnezeu să ne iubească atât de mult. E pur și simplu prea solicitant pentru noi. Ascultarea e una, dar acest fel de a iubi pretinde în mod evident mult mai mult decât respectarea poruncilor. Necesită nici...

Descriere

Un tata care isi tine promisiunile. Legamantul iubirii lui Dumnezeu in Scriptura

S-o recunoaștem: noi, oamenii, n-am vrea ca Dumnezeu să ne iubească atât de mult. E pur și simplu prea solicitant pentru noi. Ascultarea e una, dar acest fel de a iubi pretinde în mod evident mult mai mult decât respectarea poruncilor. Necesită nici mai mult nici mai puțin decât totala dăruire de sine. Acest lucru nu pare a fi dificil pentru persoanele infinite ale Sfintei Treimi, dar pentru creaturi ca noi o astfel de iubire este un apel la martiriu. Această invitație presupune mult mai multă suferință și negare de sine decât simpla renunțare la ciocolată în Postul Mare. Ea cere nu mai puțin decât faptul de a muri pentru noi înșine în mod constant.
DR. SCOTT HAHN, profesor de teologie și Scriptură la Universitatea franciscană din Steubenville din 1990, este un conferențiar foarte cunoscut, profesor și scriitor strălucit. Este fondatorul și directorul Centrului Sf. Pavel pentru teologie biblică, iar în 2005 a fost numit de Papa Benedict al XVI-lea șeful catedrei de teologie biblică și liturgică la Seminarul St. Vincent din Latrobe, Pennsylvania. De asemenea este Visiting Professor de teologie biblică la Seminarul Mundelein. Este căsătorit cu Kimberly și au 6 copii.

Dintre numeroasele sale cărți, amintim „Drumul nostru spre Biserica Romei” (2010), „Meditații pentru Postul Mare” (2017).

Specificaţii

  • Editor: Galaxia Gutenberg
  • ISBN: 9789731418445
  • An aparitie: 10 Aprilie 2020
  • Numar pagini: 304
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie