Un sfant printre noi - Parintele martir Constantin Sarbu - Carti.Crestinortodox.ro

Un sfant printre noi - Parintele martir Constantin Sarbu

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Părintele Constantin Sârbu este cunoscut în țară și în străinătate. Sunt creștini de-ai noștri care l-au cunoscut și se roagă lui, alții care nu l-au cunoscut și se roagă dânsului. Și eu am o rugăciune zilnică pentru ambii părinți, pentru părintele Consta

Descriere

Un sfant printre noi - Parintele martir Constantin Sarbu

Părintele Constantin Sârbu este cunoscut în țară și în străinătate. Sunt creștini de-ai noștri care l-au cunoscut și se roagă lui, alții care nu l-au cunoscut și se roagă dânsului. Și eu am o rugăciune zilnică pentru ambii părinți, pentru părintele Constantin Sârbu și pentru părintele Constantin Voicescu, cel care i-a urmat la acest sfânt alter. Îi simt ca sfinți, deoparece au pătimit prin închisori în mod nedrept, au fost lăsați fără familii, pe drumuri, și au avut o slujire desăvârșită pentru biserică și pentru neam. (...)
Salutăm cu încredere frățească apariția acestei noi cărți editate de domnul danion Vasile, care dă mărturie deplină pentru slujirea martirică a acestui mare părinte mărturisitor și sfânt, Constantin Sârbu, de la Biserica Sapienței. Este încă un episod livresc foarte lăudabil, care zidește conștiințe, unește suflete și aduce în fața credincioșilor istoria martirică excepțională a unor preoți de mare vrednicie și sfințenie a neamului nostru românesc.
Părintele Marin Cojoc

Părintele Constantin Sârbu, după ani de zile de chinuri și pătimiri în temnițele și lagărele comuniste, a primit moarte mucenicească pentru că a refuzat propunerea securității de a turna ceea ce afla la spovedanie. Moartea sa a fost neconvențională - în urma unei operații aranjate să îi aducă sfârșitul.

Venind la spital să îl împărtășească cu Sfintele Taine, părintele Ilarion Argatu a văzut în jurul capului său lumina sfințeniei și a exclamat: Cunună de martir!. Un martir cu sfinte moaște, f[c[tor de minuni ]nc[ din timpul vieții...

Specificaţii

  • Editor: Areopag
  • ISBN: 9786069678459
  • An aparitie: 06 Ianuarie 2024
  • Numar pagini: 256
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie