Un ocean, doua mari, trei continente - Carti.Crestinortodox.ro

Un ocean, doua mari, trei continente

Fii primul care adauga o recenzie!
35,00Lei
In stoc

O carte foarte colorată, ca veșmintele și obiectele africanilor, o carte prin care mergi desculț în nisipul fierbinte, simți rănile robilor tineri, rușinea și neputința sufletelor smulse din inocența lumii lor pentru a fi aruncate în iadul lumii noi, veni

Descriere

Un ocean, doua mari, trei continente

Un roman despre robie și papalitate

Cu un cuvînt înainte de Savatie Baștovoi


O carte foarte colorată, ca veșmintele și obiectele africanilor, o carte prin care mergi desculț în nisipul fierbinte, simți rănile robilor tineri, rușinea și neputința sufletelor smulse din inocența lumii lor pentru a fi aruncate în iadul lumii noi, venită cu corăbii și arme de foc, cu zgomot de lanțuri și duhnire de alcool sub steaguri cu cruce. O carte diafană ca vîntul care duce în noapte cîntecul de jale al Africii. O nucă de cocos plină cu lapte rece întinsă de un copil negru unei papalități care a contribuit vreme de sute de ani la comerțul cu robi.
ieromonah Savatie Baștovoi

Wilfried N’Sondé, născut la 28 decembrie 1968 în ­Brazzaville, în Republica Congo, este un scriitor și cântăreț francez, câștigător al Premiului Senghor și al Premiului celor cinci con­tinente al francofoniei în 2007 pentru primul său roman Inima ­copiilor ­leopard, precum și al Premiului Ahmadou-Kourouma 2018, care i-a fost acordat la Târgul de carte și presă de la ­Geneva pentru cartea sa Un ocean, două mări, trei continente, publicată de ­Actes Sud. A primit 17 premii literare de la începutul ­carierei.

Specificaţii

  • Editor: Cathisma
  • ISBN: 9786068272429
  • An aparitie: 19 Aprilie 2023
  • Numar pagini: 256
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie