Taina inimii - Carti.Crestinortodox.ro

Taina inimii

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Când ne naștem pe Pământ părăsim casa cerească și într-un fel devenim orfani. Copilul interior va duce cu sine în viață această rană, o va conștientiza ori nu. Și sunt oameni care sunt de două ori orfani, o dată orfani de Cer și apoi orfani de...

Descriere

Taina inimii

Când ne naștem pe Pământ părăsim casa cerească și într-un fel devenim orfani. Copilul interior va duce cu sine în viață această rană, o va conștientiza ori nu. Și sunt oameni care sunt de două ori orfani, o dată orfani de Cer și apoi orfani de părinții pământești. Câteodată acești de două ori orfani sunt adoptați de o inimă mare. Ei nu pot fi mângâiați decât prin iubire, prin iubirea care nu judecă... Sunt oameni pe Pământ, care găsesc în sufletul lor puterea de a preface fiecare greutate în aurul blândeţii, orice lovitură, în perle de lumină interioară, durerea în nestemate de pace sufletească, iar rănile sufletești în rubine de iubire adevărată. Taina inimii este o carte pentru copii înfiați și copilul tău interior.

Poate fi citită:
-unui copil înfiat, fie că știe, fie că nu știe că este înfiat. Reprezintă un punct de pornire pentru fortificarea încrederii , firul poveștii curge lin și ajută la construirea și consolidarea relației copil-părinte.
- oricărui copil de +5 ani. Poveștile sunt punți de legătură, comunicare, încredere și porți sigure către subiecte delicate. Cu ajutorul lecturii, un copil expus unor situații de viață deosebite va avea modele de comportament și repere mai târziu.
-oricărui părinte, cuplu, familie extinsă care trece prin încercări legate de adopție, pierderi de sarcină repetate, infertilitate . Poveștile pentru copii se duc țintit pe șoseaua sufletului direct spre centrul iubirii: în inimă.

-oricui trece printr-o perioadă sensibilă și iubirea de sine este zdruncinată. Cu toții avem momente de vulnerabilitate în care rana de abandon se urcă pe scena vieții noastre și joacă săltăreț dansul nostru preferat.

Citind această poveste vom găsi putere și încredere suficiente cât să ne invitam propriile rani jos de pe scenă. Această carte este un instrument și un ajutor în lucrul cu copiii și cu sine.

Specificaţii

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie