Studii de istorie si spiritualitate crestina - Vol. 2 - Carti.Crestinortodox.ro

Studii de istorie si spiritualitate crestina - Vol. 2

Fii primul care adauga o recenzie!
47,00Lei
In stoc

Acest volum tratează în mod special cercetările Prof. Emilian Popescu privind viața creștină din Dobrogea antică și teritoriile limitrofe. Toate studiile din volum își păstrează forma veche în care au fost publicate. N-am schimbat nimic, deși cele...

Descriere

Studii de istorie si spiritualitate crestina - Vol. 2

Acest volum tratează în mod special cercetările Prof. Emilian Popescu privind „viața creștină din Dobrogea antică și teritoriile limitrofe”.

„Toate studiile din volum își păstrează forma veche în care au fost publicate. N-am schimbat nimic, deși cele care privesc geografia eclesiastică, în general, nu mai sunt conforme cu unele cercetări efectuate de fostul meu student și apoi doctorand, pr. dr. Ionuț Hulubeanu”, spune autorul în Cuvântul înainte.

Referitor la concluziile acelor cercetări, Emilian Popescu spune că „par tentante”, dar mărturisește că nu le-a cercetat în amănunt. „Nici n-o mai pot face la vârsta mea”, adaugă el.

„Cercetătorii să creadă ceea ce vor aprecia ei; adevărul istoric se descoperă greu, în timp, doar arareori dintr-o dată”, scrie autorul.

Acad. Emilian Popescu a primit în aprilie din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel Ordinul „Sfântul Apostol Andrei Ocrotitorul României” pentru întreaga activitate desfășurată. În 2009, profesorul a primit distincția „Crucea Patriarhală”.

 

Specificaţii

  • Editor: Basilica
  • ISBN: 9789732729250
  • An aparitie: 14 Septembrie 2018
  • Numar pagini: 798
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 17.5 x 24.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie