Strugurele lui Petrus - Carti.Crestinortodox.ro

Strugurele lui Petrus

Fii primul care adauga o recenzie!
43,00Lei
In stoc

Această carte este creația unei mari scriitoare contemporane din Grecia, dna Maria Goumenopoulou, recunoscută la nivel internațional pentru îndelungata sa ofertă literară, dar și pentru puterea de fină abordare a unor subiecte de cea mai mare...

Descriere

Strugurele lui Petrus

Această carte este creația unei mari scriitoare contemporane din Grecia, dna Maria Goumenopoulou, recunoscută la nivel internațional pentru îndelungata sa ofertă literară, dar și pentru puterea de fină abordare a unor subiecte de cea mai mare imporatnță pentru spiritul uman. Autoarea se evidențiază, de asemenea, și prin caracterul curat, moral, duhovnicesc al operei sale. De amintit și că multe fragmente din operele sale au fost incluse în manualele școlare din Grecia. Caracteristic este, de asemenea, faptul că poezia cu același titlu, care deschide cartea de față, a fost premiată de UNICEF, ca fiind cea mai bună creație literară pe această temă la concursul la care au participat reprezentanți din 150 de țări, membre ale O.N.U.
În al doilea rând, este vorba despre cartea în sine. Are o valoare pe acre o sesizezi imediat. Te copleșeșete, provocând emoție și făcându-te să o citești dintr-o răsuflare. O carte cu mesaj, cu voioșie, cu dramatism, și, în cele din urmă, cu bucuria victoriei, a salvării. Alături de erou, ești purtat , ca pe aripi de înger, peste timp și spațiu. Te regăsești, ca și în cazul lui Nică din Amintiri din copilărie, în persoana micuțului Petruș, mânat de o chemare tainică sppre comuniune, preietenie și pace, spre o viață ferită de tot ce se opune cursului ei firesc.

Specificaţii

  • Editor: Paisios
  • ISBN: 9786069435328
  • An aparitie: 18 Aprilie 2019
  • Numar pagini: 48
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie