Sfaturi parintesti si leacuri mangaietoare - Carti.Crestinortodox.ro

Sfaturi parintesti si leacuri mangaietoare

Fii primul care adauga o recenzie!
20,00Lei
In stoc

Volumul de față reunește câteva dintre sfaturile Sfântului Daniil Katunakiotul (1846-1929) – starețul, călăuza duhovnicească neamăgită și unul dintre stâlpii renașterii monahale a Sfântului Munte în secolul al XIX-lea. Virtutea sa, ex­pe­rien­ța

Descriere

Sfaturi parintesti si leacuri mangaietoare

Volumul de față reunește câteva dintre sfaturile Sfântului Daniil Katunakiotul (1846-1929) – starețul, călăuza duhovnicească neamăgită și unul dintre stâlpii renașterii monahale a Sfântului Munte în secolul al XIX-lea.
Virtutea sa, ex­pe­rien­ța duhovnicească, rugăciunea, smerenia și aplecarea asupra cărților i‑au dat cu îndestulare pricepere spre a recunoaște ușor rătăcirea și a o îndrepta, a‑i vindeca pe cei demonizați, a‑i călăuzi pe monahii căzuți în ispite și a aduce, prin cuvântul viu, mângâiere celor în necazuri, dureri, dezamăgiri și deznădejde.

Textele selectate ne vor ajuta să înțelegem chipul viețuirii acestui sfânt de curând canonizat (prăznuit la 7 septembrie), cu nădejdea de a‑l urma și a-i dobândi binecuvântarea în vremuri în care pilda bărbăției și a curajului duhovnicesc este tot mai necesară.
***
„Când copiii vor primi de la o vârstă fragedă o educație creștină și vor fi învățați de părinți frica de Dumnezeu, obișnuind în fiecare seară să‑și facă cu luare‑aminte scurta rugăciune, luând parte dimpreună cu părinții la Liturghie, vor dobândi deprinderea cea bună și vor ajunge ei înșiși să aș­tepte ziua și sărbătoarea aceea când se vor duce la biserică spre a asculta cuvântul lui Dumnezeu.”
Sf. Daniil Katunakiotul

Cartea de faţă reprezintă ediţia a doua a volumului Răsplata iubirii, apărut pentru prima dată la Editura Sophia în 2020.

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731369716
  • An aparitie: 02 Aprilie 2024
  • Numar pagini: 176
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie