Sfantul inimii mele - Sfantul Nectarie din Eghina. Viata, minuni, acatist, canon de rugaciune si rugaciuni - Carti.Crestinortodox.ro

Sfantul inimii mele - Sfantul Nectarie din Eghina. Viata, minuni, acatist, canon de rugaciune si rugaciuni

Fii primul care adauga o recenzie!
40,00Lei
In stoc

Sfântul inimii mele este cea mai frumoasă și mai înmiresmată floare adusă în dar, cu dragoste, în cinstea pomenirii luminoase a Sfântului Nectarie din Eghina. O lucrare de cercetare impresionantă, de o înaltă valoare duhovnicească și intelectuală! Prin ha

Descriere

Sfantul inimii mele - Sfantul Nectarie din Eghina. Viata, minuni, acatist, canon de rugaciune si rugaciuni

Sfântul inimii mele este cea mai frumoasă și mai înmiresmată floare adusă în dar, cu dragoste, în cinstea pomenirii luminoase a Sfântului Nectarie din Eghina.
O lucrare de cercetare impresionantă, de o înaltă valoare duhovnicească și intelectuală! Prin har, îl mângâie pe omul modern debusolat și îi încălzește inima.
Ea ne îndrumă să ne rugăm mai des Sfântului Făcător de Minuni din Eghina, căci în rugăciune și cel mai nevrednic dintre oameni simte ocrotirea sa cerească plină de milostivire. (Maica Valentina Drumeva, stareța mănăstirii Intrarea Maicii Domnului în Biserică, Kalofer, Bulgaria)

Lucrarea Sfântul inimii mele este cea mai recentă ediție despre viața Sfântului Nectarie de Eghina, care prezintă detaliat viața celui mai mare sfânt făcător de minuni al secolului XX. Scrisă de jurnalistul și scriitorul bulgar Anghel Boncev, a devenit cea mai populară carte din Bulgaria despre Sfântul Nectarie, foarte apreciată de către teologi și cititori. Nu este o coincidență faptul că titlul cărții este Sfântul inimii mele. Există o legătură puternică a autorului cu Sfântul Nectarie, datorită unei minuni trăită personal, o vindecare a unei alergii alimentare severe pe care a avut-o până în 2014. Cartea conține viața sfântului, minuni, acatistul, canonul de rugăciune și rugăciuni pentru orice trebuință către Sfântul Nectarie, ilustrate cu multe fotografii.Pe parcursul a șase ani, autorul a vizitat toate locurile în care a locuit Sfântul Nectarie din Eghina - din Siria, unde s-a născut, până în insula Eghina, unde se odihnesc moaștele sale, Egipt, Atena, Photiotis, insula Chios, Sfântul Munte și altele. 

Veți descoperi peste 180 de fotografii care ilustrează viața și minunile Sfântului Nectarie.Veți găsi mărturii despre minunile sfântului din întreaga lume - Grecia, România, Bulgaria, Serbia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Germania, Africa de Sud, SUA. Pentru prima dată sunt stânse într-o carte și chipurile unor oameni care au trăit minuni prin rugăciunile Sfântului Nectarie.

Sfântul inimii mele conține minuni inedite din România.
Binecuvântarea pentru scrierea acestei cărți a fost dată de Patriarhul Teodor al II-lea al Alexandriei.
 "După ce au citit cartea Sfântul inimii mele, oamenii mărturisesc că Sfântul Nectarie a devenit, de asemenea, un sfânt al inimii lor. " ( Anghel Boncev, autor)

Specificaţii

  • Editor: Sfantul Nectarie
  • ISBN: 9786197575033
  • An aparitie: 08 Ianuarie 2024
  • Numar pagini: 196
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie