Sfanta Liturghie pentru copii. Calauza de duminica (editia a doua) - Carti.Crestinortodox.ro

Sfanta Liturghie pentru copii. Calauza de duminica (editia a doua)

Fii primul care adauga o recenzie!
35,00Lei
In stoc

Ediția a doua, revizuită Duminica și în zilele de sărbătoare, ne trezim de dimineață. Părăsim somnul nostru, ne facem rugăciunea și mergem la biserică pentru a participa la o minune. Intrând în biserică, ochilor noștri li se arată clar realitatea

Descriere

Sfanta Liturghie pentru copii. Calauza de duminica (editia a doua)

Ediția a doua, revizuităDuminica și în zilele de sărbătoare, ne trezim de dimineață. Părăsim somnul nostru, ne facem rugăciunea și mergem la biserică pentru a participa la o minune. Intrând în biserică, ochilor noștri li se arată clar realitatea: preotul e în altar, iar credincioșii umplu încăperea. Inima însă descoperă un nou tărâm1: e tărâmul libertății, al unității și al dragostei. Aici ne întâlnim cu sfinții, cu îngerii și, mai presus de toate, cu Dumnezeu în Împărăţia Cerurilor coborâtă pe pământ. Dar se mai întâmplă ceva... Ne întâlnim cu noi înșine și unii cu alții mai mult decât ne întâlnim de obicei. Mai bine spus, aici suntem mai adevărat unii cu alții.

Dragă copile, această carte minunată pe care o ții în mână a fost scrisă pentru a te ajuta să urmărești Sfânta Liturghie la care participi. Citind cu atenție, vei vedea ce urmează să spună preotul și vei cunoaște cum poți să intri și tu în acest dialog al rugăciunii. Îți dorim ca această carte să îţi fie de folos pentru a te bucura cât mai mult de bogăția Sfintei Liturghii!

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN: 9786303010533
  • An aparitie: 21 Aprilie 2023
  • Numar pagini: 64
  • Tip carte: Cartonată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie