Sa ne nastem din nou. Un itinerar de vindecare interioara - Piccolo, Gaetano - Carti.Crestinortodox.ro

Sa ne nastem din nou. Un itinerar de vindecare interioara - Piccolo, Gaetano

Fii primul care adauga o recenzie!
15,00Lei
In stoc

Fiecare dintre noi, în mod inevitabil, poartă în spate o istorie rănită, însă putem să ne ridicăm din nou şi să mergem mai departe. Evanghelia ne anunţă o veste bună: viaţa poate reîncepe, putem să ne naştem din nou. Chiar dacă am experimentat drama,...

Descriere

Sa ne nastem din nou. Un itinerar de vindecare interioara - Piccolo, Gaetano

Fiecare dintre noi, în mod inevitabil, poartă în spate o istorie rănită, însă putem să ne ridicăm din nou şi să mergem mai departe. Evanghelia ne anunţă o veste bună: viaţa poate reîncepe, putem să ne naştem din nou. Chiar dacă am experimentat drama, moartea, suferinţa, aceste evenimente nu pot avea ultimul cuvânt. Noi suntem făcuţi pentru a trăi! Ceea ce contează este să nu rămânem nemişcaţi şi să ştim că un drum nou este mereu posibil.

Autorul cărţii, pr. Gaetano Piccolo, propune un parcurs foarte actual de "renaştere" în nouă paşi: un itinerar spiritual pentru a relua în mâini propria viaţă, chiar şi atunci când suntem răniţi şi lipsiţi de speranţă.

De-a lungul acestor paşi, autorul ne ajută să reflectăm asupra unor întrebări fundamentale. Ne aflăm într-adevăr acolo unde am vrea să fim? Ce ne reţine să ne continuăm drumul? Cum să ieşim din situaţiile noastre de moarte? Cum să ne eliberăm de rolurile în care ne simţim încătuşaţi? Ce ne dorim cu adevărat? Cum am reacţionat faţă de propriile răni? Ne este frică de schimbare? Cum să regăsim un nou sens pentru viaţa noastră?

Drumul spiritual propus de autor este o oportunitate pentru a fi vigilenţi, conştienţi pentru a recunoaşte unde ne aflăm acum. Şi, plecând de la acest moment, să decidem ce pas să facem.

Textul are un stil direct şi vioi, iar pr. Gaetano însoţeşte cititorul cu simplitate, condimentând reflecţiile pe care le face cu episoade biblice, experienţe personale şi poveşti.

Un drum potrivit pentru toţi şi pentru orice moment al vieţii, dar gândit, în mod special, pentru cei care se simt neîncrezători, blocaţi, lipsiţi de speranţă sau care trăiesc o criză profundă.

Sr. Paula Burcă, FSP

Specificaţii

  • Editor: Pauline
  • ISBN: 9789731967639
  • An aparitie: 13 Noiembrie 2020
  • Numar pagini: 88
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie