×
Minunile Sfantului Nectarie din Eghina Romaneasca - Carti.Crestinortodox.ro
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
 • Ana‑Maria 28-09-2016
  5 din 5 stele
  Mi‑am găsit un job pe placul meu

  "Eu am aflat de Sfântul Nectarie cu aproximativ o lună în urmă şi, după ce am citit pe internet despre minunile săvârşite de el, am hotărât să îi citesc aca­tis­tul. Când am ajuns la biserică, am întrebat cât costă şi dom­nul de la pangar mi‑a spus că e 1,5 lei bucata. Am fost foarte fericită şi am cumpărat trei bucăţi; unul îl port în geantă tot timpul, unul îl ţin sub pernă şi pe al treilea i l‑am dăruit unei colege. De atunci, am început să îi citesc zilnic acatistul şi minunile nu au încetat să apară.
  De aproape un an de zile îmi căutam un loc de mun­că şi nu primisem nicio ofertă, iar după aproape două săptămâni de când aflasem de sfânt, mi‑am găsit un job pe placul meu (la fel s‑a întâmplat şi cu colega mea, căreia îi dăruisem acatistul). Tot în ziua în care am fost chemată la lucru, m‑am împăcat cu tatăl meu, cu ca­re nu mai vorbisem de mai bine de un an de zile, deloc.
  Un alt lucru minunat care mi s‑a întâmplat a fost un vis pe care l‑am avut recent; înainte de somn, îl rugam pe Sfântul Nectarie să‑mi dea un semn că îmi aude rugăciunile şi, în visul din noaptea respectivă, mi‑a apărut un bătrân care mi‑a spus doar atât: „Ai răbdare!” Atunci am ştiut că bătrânul din vis era Sfântul Nectarie. Sper ca Sfântul Nectarie să‑mi asculte rugăciunile şi să mă ajute şi de acum încolo. Eu i‑am promis sfântului că voi povesti tuturor despre el."