Rasaritul cel de sus. De la Nastere la Inviere. Predici - Carti.Crestinortodox.ro

Rasaritul cel de sus. De la Nastere la Inviere. Predici

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
7,50Lei
In stoc

Parintele Theodor Damian, acest neastamparat al Duhului, a carui voce s-a facut din plin auzita pe mai multe meridiane, ne pune in fata o culegere de meditatii pe marginea a doua repere mantuitoare: Nasterea si Invierea Domnului

Descriere

Rasaritul cel de sus. De la Nastere la Inviere. Predici

Rasaritul cel de sus. De la Nastere la Inviere. Predici - "Parintele Theodor Damian, acest neastamparat al Duhului, a carui voce s-a facut din plin auzita pe mai multe meridiane, ne pune in fata o culegere de meditatii pe marginea a doua repere mantuitoare: Nasterea si Invierea Domnului, pagini in care se intalnesc, fericit, teologul si scriitorul." (IPS Bartolomeu Anania)

Specificaţii

 • Editor: Lumea Credintei
 • ISBN: 9789738750630
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2006
 • Numar pagini: 112
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • CrestinOrtodox 24-02-2015
  5 din 5 stele
  Febrilitatea creatoare

  Părintele Theodor Damian este un neastâmpărat al Duhului Sfânt. Te miri în care universitate nu a studiat, în care facultate nu are un curs, cărei biblioteci nu i-a răvăşit rafturile şi pe care meridian nu i se aude vocea. Şi se pare anormal că poate să treacă o lună fără să-i întâlneşti numele pe o nouă carte, pe un nou număr de revistă, pe un articol sau într'o constelaţie a universului Gutenberg.

  lată că ne pune în faţă o culegere de meditaţii pe marginea a două repere soteriologice: naşterea şi învierea Domnului, pagini în care se întâlnesc, fericit, teologul şi scriitorul. Tu vei zăbovi asupră-i, cititorule, în timp ce autorul ei şi-a adăugat încă un popas între două urcuşuri.

  Bartolomeu al Clujului

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor