Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un barbat - Carti.Crestinortodox.ro

Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un barbat

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Nu se afla in stoc

Steve Harvey a scris Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat (Act Like A Lady, Think Like A Man) ca un ghid care să le ajute pe femei să înțeleagă ce este în mintea unui bărbat atunci când le abordează și care sunt semnele prin care ele își pot...

Descriere

Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un barbat

Steve Harvey a scris Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat (Act Like A Lady, Think Like A Man) ca un ghid care să le ajute pe femei să înțeleagă ce este în mintea unui bărbat atunci când le abordează și care sunt semnele prin care ele își pot da seama de intențiile acestuia.

Dacă sunteți într-o relație stabilă și doriți să primiți inelul, această carte este pentru dumneavoastră. Dacă sunteți căsătorită și vreți să recâștigați controlul și să vă consolidați legătura sau dacă v-ați săturat să fiți tratată ca o jucărie, puteți folosi această carte ca pe un instrument – să luați fiecare dintre principiile, regulile și ponturile din acest ghid practic și să le utilizați pentru a anticipa planul de joc al unui bărbat și pentru a riposta cu o ofensivă și o defensivă de neoprit.

Atenția unui bărbat se concentrează pe cine este el, cu ce se ocupă și cât de mult câștigă, până când are sentimentul că și-a îndeplinit misiunea. Iar până la îndeplinire, femeile au loc în viața lui doar într-o mică măsură.

Trofeele versus Femeile care trebuie păstrate: Un trofeu nu are nicio regulă, nicio pretenție, nici un respect față de sine însăși și nici principii după care să se ghideze; O femeie care merită păstrată nu cedează niciodată cu ușurință, iar standardele/pretențiile apar din clipa în care bărbatul începe să i se adreseze.

Băiatul mamei: Un bărbat căruia soția/iubita nu i-a impus anumite reguli, standarde, dar mama lui a făcut acest lucru, este și va rămâne tipul de bărbat care să plece de acasă la ora zece seara să gătească prăjituri cu mama sa, dacă aceasta îi cere acest lucru.

De ce înșală bărbații? Pentru că pot și pentru că ei cred că pot scăpa fără să fie prinși.

Pentru ca o femeie să își expună condițiile în fața unui bărbat, trebuie mai întâi să își dea seama care sunt regulile ei. Trebuie să ia în considerare ce gen specific de bărbat caută (amuzant, muncitor, generos, etc), cum se așteaptă să fie curtată (telefoane, mesaje, întâlniri dese), la ce nivel de angajament se așteaptă, ce nivel de siguranță financiară se așteaptă, dacă dorește un bărbat care vrea copii și este orientat spre familie, dacă ar trebui să fie religios/spiritual, etc.

Ce cred cu adevarat barbatii despre dragoste, relatii intimetate su angajament.

Bestseller New York Times

Specificaţii

 • Editor: Act si Politon
 • ISBN: 9786069133903
 • An aparitie: 16 Decembrie 2016
 • Numar pagini: 316
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Iulia 04-04-2017
  5 din 5 stele
  CAM SĂ-TI DAI SEAMA DACĂ AI ÎNTÂLNIT PE CINEVA CARE CAUTĂ O FEMEIE CARE MERITĂ PĂSTRATĂ

  CAM SĂ-TI DAI SEAMA DACĂ AI ÎNTÂLNIT PE CINEVA CARE CAUTĂ O FEMEIE CARE MERITĂ PĂSTRATĂ SAU UNA PE CARE SĂ 0 ARUNCE ÎNAPOI
  1. Dacă conversaţia lui cu tine este extrem de superficială şi nu pare să progreseze niciodată dincolo de suprafaţă, el practică pescuitul sportiv; dacă el pare realmente interesat de nevoile tale, de viaţa ta, de dorinţele tale şi de viitorul tău, atunci este în căutarea unei femei care merită păstrată.

  2. Atunci când desconsideră râzând solicitările şi standardele tale, el practică pescuitul sportiv; dacă pare dispus să îţi respecte regulile şi chiar merge cu ele până la capăt, atunci el este în căutarea unei femei care merită păstrată.

  3. Dacă îţi ia numărul de telefon, dar aşteaptă mai mult de douăzeci şi patru de ore înainte să sune, el practică pescuitul sportiv; dacă te sună imediat, el îţi arată că este realmente interesat de tine şi, celmai probabil, se află în căutarea unei femei care merită să fie păstrată.

  4. Dacă iese cu tine la o întâlnire şi te lasă pe tine să plăteşti sau achită doar partea lui din nota de plată, el practică pescuitul sportiv; dacă achită el nota de plată, arată că e dispus să te întreţină, ceea ce înseamnă că este, probabil, în căutarea unei femei care merită păstrată.

  5. Dacă îţi spune că va veni undeva la o anumită oră şi apare în mod constant mai târziu, fără a avea măcar bunul simţ să dea un telefon, probabil că practică pescuitul sportiv; dacă vine atunci când trebuie să vină, el se află în căutarea unei femei care merită păstrată.

  6. Dacă nu îi întâlneşti niciodată prietenii, familia, colegii sau alte persoane pe care le consideră importante, el practică pescuitul sportiv; dacă te prezintă apropiaţilor Iui, este posibil ca el să fie în căutarea unei femei care merită păstrată.

  7. Dacă îţi oferă întruna scuze referitoare la de ce nu îţi poate întâlni prietenii şi familia, el practică pescuitul sportiv; dacă este de acord să vină la grătarul făcut în familie sau la un eveniment social unde va fi prezentat familiei, prietenilor şi colegilor, este posibil ca el să te considere o femeie care merită păstrată.

  8. Dacă dă înapoi la simpla menţionare a copiilor, el practică pescuitul sportiv; dacă este dispus să-ţi întâlnească copiii şi îşi face apariţia cu daruri şi poate relaţiona cu ei într-un fel care să-i facă să se simtă în largul lor în preajma lui, atunci este posibil ca el să considere că tu şi copiii tăi meritaţi să fiţi păstraţi.

  9. Dacă nu are stabilitate financiară, emoţională şi spirituală, este posibil ca el să facă pescuit sportiv; dacă este capabil să-şi întreţină şi să-şi apere potenţiala familie aşa cum ar trebui să o facă un bărbat adevărat, atunci este posibil ca el să caute o femeie care merită păstrată.

  10. Dacă pledează în favoarea unei relaţii „deschise" şi spune că nu este deranjat ca tu să te vezi cu alţi oameni, atunci el practică pescuitul sportiv; dacă vrea ca relaţia voastră să fie exclusivă şi este de acord să se vadă doar cu tine, el te consideră o femeie care merită păstrată.

  STEVE HARVEY

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor