Parcursul istoric al lui Iisus - Carti.Crestinortodox.ro

Parcursul istoric al lui Iisus

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Lucrarea profesorului Gheorghios Patronos este o contributie importanta la recuperarea dimensiunii istorice a credintei crestine. O astfel de lucrare este cu atat mai binevenita in Rasaritul ortodox.

Descriere

Parcursul istoric al lui Iisus

Lucrarea profesorului Gheorghios Patronos este o contributie importanta la recuperarea dimensiunii istorice a credintei crestine. O astfel de lucrare este cu atat mai binevenita in Rasaritul ortodox, cu cat aici se intampla frecvent ca istoria sa fie mai putin luata in seama. Autorul reconstituie parcursul istoric al Mantuitorului Hristos, valorificand informatiile conferite de cele patru Evanghelii, oferindu-ne o cronologie cat mai coerenta si mai exacta a evenimentelor vietii si activitatii Sale pamantesti.

Nu este in intentia autorului sa ofere o viata a lui Iisus, asa cum s-au mai scris, ci sa propuna istoria lui Iisus ca baza a discursului teologic, pastrand perspectiva pe care ne-o propun Sfintii Evanghelisti. Lucrarea este foarte utila studentilor, preotilor dar si publicului larg interesat sa dobandeasca o buna cunoastere a trecerii prin istorie a Fiului lui Dumnezeu intrupat. Intr-o epoca in care revin in actualitate pelerinajele la Locurile Sfinte, aceasta istorie a lui Iisus este foarte utila si pelerinilor.

Specificaţii

  • Editor: Bizantina
  • ISBN: 9786068112152
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2011
  • Numar pagini: 414
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 16.5 x 23.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie