Painea cereasca. Predici despre Dumnezeiasca Liturghie - Carti.Crestinortodox.ro

Painea cereasca. Predici despre Dumnezeiasca Liturghie

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Nu se afla in stoc

In centrul vietii crestine a fost ­intotdeauna Dum­nezeiasca Liturghie: Jertfa Trupului si a Sangelui lui Hristos, fara de care impartasirea cu Dumnezeu nu este cu putinta.

Descriere

Painea cereasca. Predici despre Dumnezeiasca Liturghie

In centrul vietii crestine a fost ­intotdeauna Dum­nezeiasca Liturghie: Jertfa Trupului si a Sangelui lui Hristos, fara de care impartasirea cu Dumnezeu nu este cu putinta. A constientiza toata insemnatatea ei, a lua parte la ea cu toata fiinta, cu toata mintea si cu toata inima, este una dintre cele mai mari lucrari ale crestinulu– si pe calea ei ne calauzesc predicile cu insuflare dumnezeiasca ale unuia dintre sfintii vremurilor moderne. Ierarh atat traitor, cat si invatat, a carui propovaduire a fost intotdeauna intarita de vietuire, Serafim al Dmitrovului a reusit sa transmita pastoritilor sai nu simple cunostinte, ci har si putere pentru a trai crestineste in vremuri a caror greutate abia ne-o putem inchipui astazi. Incantatoare prin simplitatea si frumusetea lor, aceste invataturi ale Sfantului Serafim despre Dum­ne­zeiasca Liturghie vor da cititorului sa guste din puterea care i-a purtat cu biruinta pe noii ­Mucenici si Marturisitori prin cele mai cumplite prigoane din istoria crestinatatii.

Traducere din limba rusă de Adrian Tănăsescu‑Vlas

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731364018
 • An aparitie: 01 Mai 2014
 • Numar pagini: 128
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Bogdan 04-02-2014
  5 din 5 stele
  Predici despre Sfanta Liturghie

  Aceste predici ale Sfantului Dimitrie al Dimitrovului m-au ajutat sa inteleg mai bine rolul fundamental al Sfintei Liturghii in viata crestinilor. Recomand aceasta carte cu bucurie.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor