Ortodoxia - Adevarata casa a inimii. Martusiriri despre convertirea la Ortodoxie a paisprezece femei - Carti.Crestinortodox.ro

Ortodoxia - Adevarata casa a inimii. Martusiriri despre convertirea la Ortodoxie a paisprezece femei

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Această carte conţine mărturiile a paisprezece femei care au descoperit că Ortodoxia este pregătirea trezvitoare pentru viaţa veşnică, mărturisind ce a însemnat pentru ele drumul pe care l-au străbătut pentru aflarea adevăratei credinţe. De-a lungul vieți

Descriere

Ortodoxia - Adevarata casa a inimii. Martusiriri despre convertirea la Ortodoxie a paisprezece femei

Această carte conţine mărturiile a paisprezece femei care au descoperit că Ortodoxia este pregătirea trezvitoare pentru viaţa veşnică, mărturisind ce a însemnat pentru ele drumul pe care l-au străbătut pentru aflarea adevăratei credinţe. De-a lungul vieții lor au avut de înfruntat nenumărate provocări. Însă, deși ele sunt de vârste diferite, vin din contexte diferite și au profesii diferite, toate au descoperit același lucru: deplinătatea credinței creștine și punerea ei în lucrare poate fi descoperită doar în Sfânta Biserică Ortodoxă.

Virginia Nieuwsma (editor)Reflectând la trecerea mea de la Biserica Episcopaliană la Biserica Ortodoxă, îmi dau seama că nu am făcut călătoria de una singură, ci într-un automobil cu două locuri. Și nu eu am fost cea care a condus. Acest fapt este mai important decât ar putea părea la o primă vedere. Ortodoxia are ceva care îi cheamă în mod profund pe bărbați, ceva ce, în general, soțiile lor percep mai greu. Probabil că chemarea de a te alătura acestei comuniuni solide precum o stâncă veche și măreaţă este asemănătoare înrolării în marina militară. Va cere totul de la tine și nu va ține cont de toanele tale personale, dar atunci când ai terminat stagiul de pregătire vei fi mult mai mult decât ai fi crezut că poți fi vreodată.

Nu va cere doar jertfă pe câmpul de luptă, ci moartea sinelui în nenumărate moduri posibile, Dumnezeu fiind Cel ce îţi veghează soarta şi Cel pentru Care lupţi. Este o chestie bărbătească. Nu poţi înțelege uşor.

Frederica Mathewes-Green

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN:
  • An aparitie: 19 Noiembrie 2021
  • Numar pagini: 144
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie