Omiletica - Carti.Crestinortodox.ro

Omiletica

Fii primul care adauga o recenzie!
35,00Lei
In stoc

Ne revine o datorie de suflet să pomenim aici faptul că un procent semnificativ al elementelor din conţinutul cursului se sprijină pe ostenelile iluştrilor noştri înaintaşi, profesori la catedrele de Omiletică ale celor doua Facultăţi de Teologie ...

Descriere

Omiletica

Ne revine o datorie de suflet să pomenim aici faptul că un procent semnificativ al elementelor din conţinutul cursului se sprijină pe ostenelile iluştrilor noştri înaintaşi, profesori la catedrele de Omiletică ale celor doua Facultăţi de Teologie, cu tradiţie îndelungată în Biserica Ortodoxă Română, de la Bucureşti şi Sibiu. De aceea, îi pomenim cu recunoştinţă pe câţiva dintre părinţii profesori care s-au remarcat în mod deosebit la această disciplină, la Bucureşti: Mihai Bulacu, Grigore Cristescu, Nicolae Balcă şi Constantin Galeriu; la Sibiu: Dumitru Belu, Dumitru Călugăr şi Sebastian Şebu. Tuturor, neţărmurită preţuire, iar studenţilor noştri, părintesc îndemn să le urmeze pilda!
Dând slavă lui Dumnezeu că ne-a ajutat să finalizăm această lucrare de teologie practică, nutrim nădejdea că informaţiile teoretice şi îndrumările practice din cuprinsul ei vor fi de real folos studenţilor teologi şi tuturor slujitorilor Amvonului, pentru o propovăduire fidelă tradiţiei noastre omiletice, dar conformă şi cu exigenţele pastoraţiei contemporane.
Pr. Prof. Dr. Vasile Gordon

Specificaţii

  • Editor: Basilica
  • ISBN: 9786062900526
  • An aparitie: 17 August 2015
  • Numar pagini: 616
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 16.5 x 23.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie