O zi de viata sfanta. Sfaturi practice pentru organizarea vietii crestinului - Carti.Crestinortodox.ro

O zi de viata sfanta. Sfaturi practice pentru organizarea vietii crestinului

Fii primul care adauga o recenzie!
15,00Lei
In stoc

Te numesti crestin? Esti crestin în fapt? Traiesti cum ar trebui sa traiasca un crestin, adica doresti cu ardoare si cauti cu nesat cele pe care le cauta un crestin adevarat? Rasplata pe care Domnul o fagaduieste adevaratului crestin în viata de apoi treb

Descriere

O zi de viata sfanta. Sfaturi practice pentru organizarea vietii crestinului

Te numesti crestin? Esti crestin în fapt? Traiesti cum ar trebui sa traiasca un crestin, adica doresti cu ardoare si cauti cu nesat cele pe care le cauta un crestin adevarat? Rasplata pe care Domnul o fagaduieste adevaratului crestin în viata de apoi trebuie mult râvnita. Si respingatoare sunt necazurile în care ne arunca pacatul daca nu dorim si nu cautam ceea ce trebuie sa doreasca si sa caute crestinul din toata inima. Ce se va întâmpla daca nu vom primi bunatatile promise si vom fi dati chinurilor vesnice? Ai trait deja o buna parte din viata ta, dar ti‑ai pus vreodata asemenea întrebari? Mai concret, te‑ai gândit la ele cu seriozitate?
...Începe sa traiesti, dupa învatatura din Sfânta Scriptura, o viata sfânta, placuta lui Dumnezeu.

Si, ca sa o poti începe mai repede, îti ofer îndrumari pentru o zi. Daca vei urma cu credinciosie aceste sfaturi, vei vedea ca nu vei mai avea nevoie de altele. Va trebui sa‑ti petreci ziua care urmeaza la fel cum ai petrecut‑o pe cea dintâi. (Mitropolitul Grigorie)

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731360393
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie