Necesara convertire. Niciodata prea devreme, niciodata prea tarziu - Carti.Crestinortodox.ro

Necesara convertire. Niciodata prea devreme, niciodata prea tarziu

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Cu acest titlu și având pe prima copertă o foarte frumoasă pictură semnată de către pictorul olandez Rembrandt Hermensz van Rijn, înfățișându-l pe Apostolul Pavel meditând neîncetat la Cuvântul dumnezeiesc capabil să schimbe vieți și să convertească –...

Descriere

Necesara convertire. Niciodata prea devreme, niciodata prea tarziu

Cu acest titlu și având pe prima copertă o foarte frumoasă pictură semnată de către pictorul olandez Rembrandt Hermensz van Rijn, înfățișându-l pe Apostolul Pavel meditând neîncetat la Cuvântul dumnezeiesc capabil să schimbe vieți și să convertească – așa cum s-a întâmplat și cu propria sa viață cu totul și pentru totdeauna transformată prin acea întâlnire extra-ordinară cu Hristos cel înviat de pe drumul Damascului – a apărut, la Editura Viața Creștină, o nouă lucrare semnată de pr. Guillaume de Menthière.

Tradusă cu multă acribie din limba franceză de către Cristian Șoimușan, cartea abordează tema convertirii, niciodată demodată și mereu actuală, cu multă claritate și într-un stil foarte direct și firesc, departe de terminologia greoaie a tratatelor de teologie spirituală dar urmărind același obiectiv: îndepărtarea vălului ignoranței de pe acest subiect al convertirii pentru ca cititorul, aprofundându-l, să îl poată, cât mai bine și mai repede, integra în trăirea propriei vieți. De altfel, autorul, la sfârșitul părții introductive, își mărturisește deschis intenția: „Capitolele următoare se ocupă de trăsăturile paradoxale ale convertirii. Sunt o redactare mai îngrijită a exercițiilor spirituale pe care le-am ținut la Montmartre, Lourdes, Nouan-le-Fuzelier… Desigur, nu au pretenția epuizării subiectului în cauză, cât, mai degrabă, să declanșeze în cititor dorința de convertire.”

Specificaţii

  • Editor: Viata Crestina
  • ISBN: 9789736741340
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2016
  • Numar pagini: 158
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie