Monahii din Palestina. Portrete duhovnicesti - Carti.Crestinortodox.ro

Monahii din Palestina. Portrete duhovnicesti

Fii primul care adauga o recenzie!
30,00Lei
In stoc

Un portret nu este nici fotografie, nici icoana. Un portret vrea sa redea trasaturile caracteristice ale unui personaj asa cum il vede artistul, asa cum vrea sa-l faca cunoscut si asa cum doreste sa-i transmita mesajul. Analizand portretul a cinci monahi

Descriere

Monahii din Palestina. Portrete duhovnicesti

Un portret nu este nici fotografie, nici icoana. Un portret vrea sa redea trasaturile caracteristice ale unui personaj asa cum il vede artistul, asa cum vrea sa-l faca cunoscut si asa cum doreste sa-i transmita mesajul. Analizand portretul a cinci monahi palestinieni, care au trait in sec. IV-sec. VII, Ilarion, Eftimie, Sava, Isaia si Dorotei din Gaza, vrem sa-i intrebam: care este mesajul vostru pentru calugaritele si calugarii secolului XXI, mai ales pentru cei si cele care au venit, pe urmele voastre, sa traiasca in Palestina? Ce le transmiteti Bisericilor noastre de astazi?

Istoria monahismului crestin ne arata ca a fost caracterizata de doua trasaturi: omul harismatic si institutia sau evenimentul in timp, realitati care s-au transformat fie, pe de o parte, in acele Vieti, vieti de sfinti, fie, pe de alta parte, in Reguli.

Specificaţii

  • Editor: Renasterea
  • ISBN: 9786066072854
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie