Minunile, vedeniile si cuvintele Preacuviosului parintelui nostru Nil Izvoratorul de Mir Cavsocalivitul - Carti.Crestinortodox.ro

Minunile, vedeniile si cuvintele Preacuviosului parintelui nostru Nil Izvoratorul de Mir Cavsocalivitul

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
30,00Lei
In stoc

Sfântul Nil este cunoscut de multă vreme credincioşilor din întreaga Ortodoxie. Între istorisirile despre râul de mir izvorât de moaştele cuviosului şi şocantele profeţii pe care le cuprind scrierile lui, interesul pentru acest reper al istoriei...

Descriere

Minunile, vedeniile si cuvintele Preacuviosului parintelui nostru Nil Izvoratorul de Mir Cavsocalivitul

Sfântul Nil este cunoscut de multă vreme credincioşilor din întreaga Ortodoxie. Între istorisirile despre râul de mir izvorât de moaştele cuviosului şi şocantele profeţii pe care le cuprind scrierile lui, interesul pentru acest reper al istoriei Sfântului Munte nu a făcut decât să crească odată cu trecerea secolelor.

Această carte, care cuprinde cuvintele, vedeniile şi prorociile Sfântului Nil, ca şi istorisiri despre minunile lui, nu este o culegere de revelaţii senzaţionale pentru amatorii de interpretări şi avertismente în registrul apocaliptic, nici o "destăinuire zguduitoare” despre vreo "numărătoare inversă” marcată de accidente nucleare, conspiraţii bancar-corporatiste, asteroizi şi politici dictatoriale, ci o mărturie vie despre primejdiile din calea spre mântuire. O certare a neghiobiei, a făţărniciei şi a minciunii. O călăuzire la adevăr şi la paza minţii. Un semn al veacului de acum despre Împărăţia lui Dumnezeu şi veacul ce va să fie, pentru cititorul cu înţelegerea neîntunecată.

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731362786
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2012
 • Numar pagini: 224
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 17 x 24 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Zaharia Elena 04-04-2014
  5 din 5 stele
  Calatorie spre adevar

  Cartea cuprinde revelaţiile şi prorociile Sfântului Nil. Minunile, vedeniile şi cuvintele Preacuviosului părintelui nostru Nil Izvoratorul de Mir Cavsocalivitul au fost strânse într-un volum ce nu destăinuie profeţii apocaliptice.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor