Micul ghid al talentului - Carti.Crestinortodox.ro

Micul ghid al talentului

Fii primul care adauga o recenzie!
29,00Lei
In stoc

Micul ghid al talentului este un manual pentru crearea unor circuite cerebrale mai rapide, ca să devii mai bun. Este o carte bazată pe metode dovedite științific și testate, care te învață cum să îți îmbunătățești atât propriile abilități, cât și pe...

Descriere

Micul ghid al talentului

Micul ghid al talentului este un manual pentru crearea unor circuite cerebrale mai rapide, ca să devii mai bun. Este o carte bazată pe metode dovedite științific și testate, care te învață cum să îți îmbunătățești atât propriile abilități, cât și pe cele ale copiilor tăi sau ale organizației din care faci parte, indiferent că este vorba de sport, muzică, artă, matematică sau afaceri. Rezultat al studiului de aproape cinci ani al celor mai cunoscute centre de excelență din lume și al interviurilor cu mari profesori și antrenori, Micul ghid al talentului este o colecție de 52 de ponturi concise, care simplifică intimidanta complexitate a dezvoltării abilităților. Este un ghid esențial pentru orice persoană, indiferent de vârstă, care și-a pus vreodată întrebarea „Cum pot deveni mai bun?”.

Această carte ar trebui înmânată fiecărui student în ziua absolvirii, fiecărui părinte în sala de nașteri, fiecărui director executiv în prima zi de muncă. Este un ghid al excelenței de o minunată simplitate, dar susținut de studii științifice solide.

CHARLES DUHIGG, autorul cărții Puterea obișnuinței

Este foarte juvenil să rostești cuvinte hiperbolice precum „mi-a schimbat viața”, dar nu am cum să descriu altfel Micul ghid al talentului. Încă din prima jumătate de oră de lectură am început să pun în practică lucruri noi și nu m-am mai oprit de atunci. Genială. Și da, mi-a schimbat viața.

TOM PETERS, autorul cărții Brand You 50

Tradus de Ianina Marinescu

Specificaţii

  • Editor: Publica
  • ISBN: 9786067223644
  • Dimensiuni: 10.5 x 17.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie