Mergi si spune cat bine ti-a facut tie Dumnezeu. Predici vol. IV - Carti.Crestinortodox.ro

Mergi si spune cat bine ti-a facut tie Dumnezeu. Predici vol. IV

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
50,00Lei
In stoc

Pe Părintele Ion Buga l-am asociat mereu cu figura carismatică a profesorului Nae Ionescu. Încă de la prima predică la care am asistat (Biserica Sfântul Gheorghe-Vechi din Bucureşti), am simţit că mă aflu în faţa unui om-eveniment. «Pathosul» prezenţei

Descriere

Mergi si spune cat bine ti-a facut tie Dumnezeu. Predici vol. IV

Pe Părintele Ion Buga l-am asociat mereu cu figura carismatică a profesorului Nae Ionescu. Încă de la prima predică la care am asistat (Biserica Sfântul Gheorghe-Vechi din Bucureşti), am simţit că mă aflu în faţa unui om-eveniment. «Pathosul» prezenţei sale era dublat de o presiune duhovnicească insuportabilă. Nu mai întâlnisem aşa ceva! Abia mai târziu am descoperit că fenomenul predicatorial e însoţit (de la prooroci încoace) de o «violenţă» care «dislocă» rărunchii fiinţei pentru a sădi acolo sămânţa Cuvântului. Violenţa acestei «sfâşieri» e urmată mereu de adierea gingaşă a Duhului, care pluteşte peste apele  acum liniştite  ale sufletului… ( Alexandru Valentin Craciun)

Specificaţii

 • Editor: Sfantul Gheorghe Vechi
 • ISBN:
 • An aparitie: 21 Septembrie 2018
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Octavia - Vica 19-02-2019
  5 din 5 stele
  Dumnezeu este Puternic, Crede !!!

  De mic copil 3-4 5-ani mergeam la biserica cu mamica mea,imi placea sa stau in fata,aproape de icoana Maicii Domului ,ascultam cu dragoste slujba de Duminica,daca era tarziu sau noroi pe ulita intram in curtea lui unchiu Nita care avea o portita,care se intra direct in curtea bisericii din Satul meu Natal Sihleanu com Scortaru Nou,Ajungand adolescenta ,mergeam in fiecare post la Biserica unde am facut scoala primara si dupa aceia colegiul in Judet,Trgant prin viata am intampinat multe necazzuri ,singura salvare am decoperit-o in rugaciuni la Maica Domnului si Fiul Sau Isus Hristos, Am trecut prin multe necazuri ,paralel cu necazurile mele Eu si fica mea, am salvat oameni de la cea mai groznica moarte,uitand de necazurile mele, Sunt multe de spus, Da mi-as dori sa am timp, deasemeni si Preotului Duhovnic, sa-mi asculte romanul vietii de 70 de ani care i-am facut, dar nu trec peste Parintele Duhovni il respect foarte mult, trebuie sa-i cer dezlegare, Am cunosut in Pelerinajele care le fac din 2010 2012 pana astazi la Manastirile din Romania unde am ingenunghiat si am planas cerand ajutor pentru fica mea ,sanatatea ei, M-am rugat din 2006 pana in 2011,Am observat ca conteaza sa ai rabdare sa-i explici Lui Dumnezei< Maicii Domnului si Fiului Isus Hristos,,sa-i ceri sa-i multumesti de ceea ceati da, ! Doamne ajuta !!!

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor