Marcellino, o minune de baietel - Carti.Crestinortodox.ro

Marcellino, o minune de baietel

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
9,00Lei
In stoc

Dintre toate cărțile despre copii pe care le-am citit, aceasta ce v-o repovestesc acum mi-a plăcut în mod deosebit. Un copil ca acest Marcellino nu putea lipsi dintre prietenii voștri. Simpatic și gingaș, bucuros și când este trist, cred că inima lui poat

Descriere

Marcellino, o minune de baietel

Dintre toate cărțile despre copii pe care le-am citit, aceasta ce v-o repovestesc acum mi-a plăcut în mod deosebit. Un copil ca acest Marcellino nu putea lipsi dintre prietenii voștri. Simpatic și gingaș, bucuros și când este trist, cred că inima lui poate fi de folos inimii voastre, mereu în căutare de prieteni. Nu, nu-i povestea unui Sfânt, ci a unuei posibile căi de întâlnire cu Hristos. M-a uimit modul în care Dumnezeu l-a dăruit pe Marcellino cu vederea lucrurilor ascunse, învățându-ne că nu trebuie să ajungi bunic pentru ca să te bucuri de Biserică, de Dumnezeu.

Cred că pentru voi, dragii mei, acesta este un îndemn să fiți mereu curați cu inima, pentru ca Dumnezeu să se bucure să locuiască în ea.

Părintele Constantin Necula

Specificaţii

 • Editor: Agnos
 • ISBN: 9789731941240
 • An aparitie: 01 Mai 2014
 • Numar pagini: 95
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 11 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Radu 05-05-2015
  5 din 5 stele
  Prefaţă la o poveste

  Dintre toate cărţile despre copii pe care le-am citit, aceasta ce v-o repovestesc acum mi-a plăcut în chip deosebit. Un copil ca acest Marcellino nu putea lipsi dintre prietenii voştri. Simpatic şi gingaş, bucuros şi când este trist, cred că inima lui poate fi de folos inimii voastre, mereu în căutare de prieteni. Nu, nu-i povestea unui Sfânt, ci a unei posibile căi de întâlnire cu Hristos. M-a uimit modul în care Dumnezeu l-a dăruit pe Marcellino cu vederea lucrurilor ascunse, învăţându-ne că nu trebuie să ajungi bunic pentru ca să te bucuri de Biserică, de Dumnezeu. Cred că pentru voi, dragii mei, acesta este un îndemn să fiţi mereu curaţi cu inima, pentru ca Dumnezeu să Se bucure să locuiască în ea.

  Am văzut şi filmul cu puştiul acesta. Atunci m-am gândit, uitându-mă în ochii înlăcrămaţi ai prietenilor voştri şi ai mei, studenţi la Facultatea de Teologie, ca şi în ochii copiilor mei, că acest personaj de poveste poate fi alternativa falşilor prieteni pe care vi-i oferă desenele animate, monştrii şi vrăjitoarele cu care vi s-a împuiat capul. Căutaţi la fratele Marcellino. In bucuria soarelui, prin praful câmpului, la marginea lumii, el descoperă tainele lumii şi ale lui Dumnezeu. Ştiţi ceva mai frumos decât aceasta? Eu nu.

  Am ales să vă repovestesc cartea, nu doar s-o traduc, pentru că am discutat cu copiii mei de acasă, Costi şi Alexandra, şi unde n-au priceput textul, l-am întors pe gustul lor. La textul original, despre care trebuie să ştiţi că este în limba spaniolă, am adăugat un text în limba italiană şi scenariul filmului despre care v-am spus. Aşa cred că l-am crescut pe Marcellino mai cu folos dinaintea voastră. Să nu fiţi supăraţi de finalul cărţii. Frăţiorul acesta minunat, Marcellino, nu este. Voi îmbrăţişaţi pe părinţii voştri, spuneţi-le că-i iubiţi. Au mare nevoie de aceasta...

  Părintele Constantin Necula
  P.S. Pentru părinţii voştri, tot binele din bucuria împărăţiei, cu rugămintea să nu uite că existaţi. Şi nici că sunteţi cel mai de preţ dar pe care Dumnezeu l-a îngăduit în viaţa lor.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor