Mantaua lui Hipocrate - Carti.Crestinortodox.ro

Mantaua lui Hipocrate

Fii primul care adauga o recenzie!
35,00Lei
In stoc

Cu o prefață de Horia Bădescu Născut în 1946 la Hodiş în judeţul Cluj, medic primar (chirurgie oro-maxilo-facială), profesor doctor al U.M.F. Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca, şef al Clinicii de chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie plastică şi...

Descriere

Mantaua lui Hipocrate

Cu o prefață de Horia Bădescu

Născut în 1946 la Hodiş în judeţul Cluj, medic primar (chirurgie oro-maxilo-facială), profesor doctor al U.M.F. Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca, şef al Clinicii de chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, Teofil Lung este autor a opt cărţi de specialitate şi aproape o sută de lucrări ştiinţifice publicate în reviste româneşti sau străine. Participant la câteva zeci de congrese naţionale şi europene dar şi din America, Japonia sau China, la care a susţinut peste nouăzeci de comunicări, profesorul Teofil Lung îşi înscrie în palmares mai bine de şase mii de operaţii în zona capului şi gâtului, cu preponderenţă în patologia oncologică, unele dintre acestea fiind premiere naţionale sau chiar europene, cu ecou în presa scrisă şi televiziune. Este membru al multor asociaţii profesionale naţionale şi internaţionale.
Cartea de faţă este un alt mod de a rămâne în preajma omului, o încercare de investigaţie a mult mai complicatei sale anatomii sufleteşti dar şi a aventurii sale existenţiale.

Specificaţii

  • Editor: Eikon
  • ISBN: 9789737575203
  • An aparitie: 09 August 2012
  • Numar pagini: 160
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie