Irezistibil - Carti.Crestinortodox.ro

Irezistibil

Fii primul care adauga o recenzie!
49,00Lei
In stoc

În această carte revoluționară, Adam Alter urmărește ascensiunea dependenței comportamentale și explică motivele pentru care multe dintre produsele contemporane sunt irezistibile. Chiar dacă aceste produse miraculoase elimină distanțele care îi...

Descriere

Irezistibil

În această carte revoluționară, Adam Alter urmărește ascensiunea dependenței comportamentale și explică motivele pentru care multe dintre produsele contemporane sunt irezistibile. Chiar dacă aceste produse miraculoase elimină distanțele care îi separă pe oameni, magnetismul lor extraordinar și, uneori, nociv nu este întâmplător.

Companiile care proiectează aceste produse le ajustează de-a lungul timpului, până devine aproape imposibil să nu cedăm în fața lor.

Analizând atent structura dependenței de comportamente, Alter explică ce putem face pentru a canaliza spre bine produsele care dau dependență – pentru a comunica mai bine între noi, pentru a cheltui și a economisi mai inteligent și pentru a pune granițe între muncă și joacă – și cum putem să găsim soluții prin care să combatem efectele nocive ale acestora asupra bunăstării, sănătății și fericirii noastre și ale copiilor noștri.

Bine ați venit în era dependenței comportamentale. Suntem obsedați de e-mailuri, de aprecierile de pe Instagram și de fluxul de noutăți de pe Facebook. Exagerăm cu vizionarea de episoade din seriale TV și de videoclipuri pe YouTube. Lucrăm din ce în ce mai mult și petrecem o medie de trei ore pe zi butonând telefoanele inteligente. Jumătate dintre noi am prefera să ne rupem un os decât să ni se strice telefonul, iar copiii Generației Y stau atât de mult în fața ecranelor, încât întâmpină dificultăți în interacțiunea cu oamenii din jurul lor.

Dacă nu te poți opri din privit, accesat și navigat, lasă din mână telefonul sau tableta și citește Irezistibil a lui Adam Alter, o carte importantă şi inovatoare, despre motivele pentru care suntem dependenți de tehnologie, despre modul în care am ajuns aici și despre lucrurile pe care ar trebui să le facem în continuare.

ARIANNA HUFFINGTON
autoarea cărților The Sleep Revolution și Succesul redefinit
Autorul cărţii Irezistibil încearcă să explice că suntem parte a unei lumi dominate de domenii care creează dependenţă comportamentală – precum tehnologia şi nu numai – şi încearcă să explice pe înţelesul nostru care sunt efectele acesteia, cum poate fi controlată, ce scopuri are, cum apare şi cât de nocivă poate fi pe anumite planuri. Te invităm la lectura acestei cărţi, ca să reuşești să conştientizezi, să controlezi şi să elimini orice dependenţă care poate apărea şi, astfel, să-ți faci viața mai plăcută.
UniCredit Bank

Tradus de Emilia Vasiliu

Specificaţii

  • Editor: Publica
  • ISBN: 9786067222531
  • An aparitie: 01 August 2017
  • Numar pagini: 400
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie