Intoarcerea la Hristos - Carti.Crestinortodox.ro

Intoarcerea la Hristos

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
45,00Lei
In stoc

Vă anunțăm cu bucurie că a ieșit de sub lumina tiparului, la împlinirea a 40 de ani de la scrierea acestor minunate mărturii, ediția omagială a volumului ”Întoarcerea la Hristos” de Ioan Ianolide,. De o calitate și grafică deosebită, cartea conține și poz

Descriere

Intoarcerea la Hristos

Vă anunțăm cu bucurie că a ieșit de sub lumina tiparului, la împlinirea a 40 de ani de la scrierea acestor minunate mărturii, ediția omagială a volumului ”Întoarcerea la Hristos” de Ioan Ianolide. De o calitate și grafică deosebită, cartea conține și poze noi ale mărturisitorului Ioan Ianolide.

Recomandăm ca acest volum să fie în casele tuturor celor care-și doresc să iasă măcar pentru o vreme din mlaștina acestei vieți și să urce spre Soarele Dreptății, spre Răsăritul cel de Sus care este Hristos, și a tuturor iubitorilor mărturisitorilor din temnițele comuniste.
 

Specificaţii

 • Editor: Bonifaciu
 • ISBN:
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Natalia Ghioca 05-02-2022
  5 din 5 stele
  Întoarcerea la Hristos

  O carte care mi-a arătat adevărată valoare și putere pe care o găsim în noi atunci când ne întoarcem la Hristos. Dumnezeu sa ne ajute pe toți să facem acest pas spre Cel ce ne așteaptă să cerem că sa ne dea și să batem că sa ne deschidă.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor