Imperativul trezviei in teologhisirea parintelui Miron Mihailescu. Volumul I - Carti.Crestinortodox.ro

Imperativul trezviei in teologhisirea parintelui Miron Mihailescu. Volumul I

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Viața și mărtiuria părintelui Miron Mihăilescu, ale cărui cuvinte au fost colecționate cu enormă investire de suflet și cu îndârjită pasiune de Laura Vasiu și redate prin lucrarea de față, se pot cuprinde în îndemnul existențial: treziți-vă la viață, acum

Descriere

Imperativul trezviei in teologhisirea parintelui Miron Mihailescu. Volumul I

Viața și mărtiuria părintelui Miron Mihăilescu, ale cărui cuvinte au fost colecționate cu enormă investire de suflet și cu îndârjită pasiune de Laura Vasiu și redate prin lucrarea de față, se pot cuprinde în îndemnul existențial: treziți-vă la viață, acum, este urgent să fiți atenți la Hristos! Pentru că întru Iisus Hristos, modelul dumnezeiesc al umanității noastre, învățăm concret să fim oameni și ne dăm șansa trăirii umanului la cotele lui cele mai profunde, spre desăvârșire. Astfel că sfântul nu ne mai apare ca cineva cu posibiltăți distincte de ale noastre, ale celor de rând, ci constituie tocmai încurajarea fericită spre propria noastra făptuire. De ce să eșuăm lamentabil ca viață când putem fi fericiți și împliniți? Ni se cere nu pricepere, care vine cu timpul, cât o minimă disponibiltate a inimii de a Îi urma lui Hristos pentru a accede la esențial. Restul, minunea de a ne transforma, o face El!

Apropiat al părintelui Dumitru Stăniloae, cel investit o viață în traducerea și alcătuirea Filocaliei românești și fost coleg de cameră cu părintele Arsenie Boca, împreună truditor la aceasta, părintele Miron prelugește către noi același duh de seriozitate al angajării cu toate resorturile lăuntrice, lucrativ și creator, într-o viață mărturisitor responsabilă pentru formarea duhovnicească și destinul aproapelui.
Pr. Răzvan Andrei Ionescu

Specificaţii

  • Editor: Apostolia
  • ISBN:
  • An aparitie: 22 Februarie 2022
  • Numar pagini: 544
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie