Imblanzirea singuratatii. Angoasa de separare in psihanaliza - Carti.Crestinortodox.ro

Imblanzirea singuratatii. Angoasa de separare in psihanaliza

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Singurătatea are două fețe: ea poate fi o sfătuitoare letală, însă, atunci când o îmblânzim, singurătatea poate deveni o prietenă extrem de prețioasă. Dar putem oare îmblânzi singurătatea? O putem oare preface într un autentic mijloc de comunicare cu...

Descriere

Imblanzirea singuratatii. Angoasa de separare in psihanaliza

Singurătatea are două fețe: ea poate fi o sfătuitoare letală, însă, atunci când o îmblânzim, singurătatea poate deveni o prietenă extrem de prețioasă. Dar putem oare îmblânzi singurătatea? O putem oare preface într un autentic mijloc de comunicare cu sine și cu celălalt?
În această carte, aș vrea să arăt felul în care poate fi trăită experiența singurătății și cum se poate ea transforma în cadrul experienței psihanalitice, ca și felul în care se realizează tranziția de la un sentiment adesea ostil și deznădăjduit de singurătate înspre o singurătate îmblânzită, temelia încrederii în comunicarea cu sine și cu celălalt.

***

Îmblânzirea singurătății, spune Quinodoz, nu înseamnă că anxietatea este anulată, ci că ea poate fi abordată așa încât poate fi folosită în favoarea vieții.
– Roland Jaccard, Le Monde

Jean-Michel Quinodoz este psihanalist cu practică privată și psihiatru consultant la Departamentul de Psihiatrie al Universității din Geneva.

Specificaţii

  • Editor: Trei
  • ISBN: 9786064010179
  • An aparitie: 03 Iulie 2021
  • Numar pagini: 304
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie