Formarea prin transformare. Dincolo de prelegeri - Carti.Crestinortodox.ro

Formarea prin transformare. Dincolo de prelegeri

Fii primul care adauga o recenzie!
49,00Lei
In stoc

Plecând de la exerciții și instrumente accesibile și bazându-se pe cercetări recente din științele educației, autorii propun un model generic în 5 pași pentru crearea de programe eficiente de formare, în care învățarea să nu mai constea în prelegeri...

Descriere

Formarea prin transformare. Dincolo de prelegeri

Plecând de la exerciții și instrumente accesibile și bazându-se pe cercetări recente din științele educației, autorii propun un model generic în 5 pași pentru crearea de programe eficiente de formare, în care învățarea să nu mai constea în prelegeri anoste, ci să creeze, în mod interactiv, noi competențe, esențiale în meseria cursantului. În plus, autorii americani descriu 25 de activități de consolidare și aplicare a celor învățate și oferă sfaturi utile pentru o testare relevantă a cursanților și pentru folosirea celor mai adecvate strategii cognitive de învățare. De asemenea, profesorii și trainerii vor găsi informații de ultimă oră legate de avantajele și eventualele capcane ale folosirii noilor tehnologii și ale e-learningului. Cartea reprezintă, așadar, ghidul ideal pentru toți specialiștii din domeniul formării profesionale.

O societate educată este una în care învățarea devin în mod autentic un obicei pe care îl practicăm pe tot parcursul vieții. Adulții decid să acceseze experiențe de învățare atunci când, printre altele, învățarea este valorizată social, atunci când cunoașterea este apreciată ca fiind un capital fundamental în viața și în cariera profesională. Acest volum ne arată, într-o manieră foarte practică, în ce mod putem genera programe motivante de formare și dezvoltare profesională pentru adulți, arătând că performanța poate să apară atunci când formatorii sunt nu doar inspirați, ci mai ales foarte competenți. Este o carte foarte valoroasă pentru orice facilitator sau designer de experiențe de învățare pentru adulți.

-– Prof. univ. dr. Lucian Ciolan, decan al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti

Harold D. Stolovitch, profesor emerit al Universității din Montreal, este autorul a peste 300 de articole, rapoarte, capitole de carte și volume, dedicate motivării și performanței la locul de muncă.

Erica J. Keeps, mentor și formator, este directorul companiei HSA Learning & Performance Solutions din Los Angeles.

Marc J. Rosenberg este consultant în management și autor al unor cărți de succes despre e-learning.

Tradus de Cristina Firoiu

Specificaţii

  • Editor: Trei
  • ISBN: 9786064002907
  • An aparitie: 27 Februarie 2017
  • Numar pagini: 432
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie