Faramiturile ospatului - Carti.Crestinortodox.ro

Faramiturile ospatului

Fii primul care adauga o recenzie!
50,00Lei
In stoc

În vara anului 1994, la mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul din Essex-Anglia, mi-am dat seama, mai bine decât acasă, de valorile extraordinare de care dispune Ortodoxia noastră. Într-o lume care din punct de vedere material nu-şi mai poate dori...

Descriere

Faramiturile ospatului

În vara anului 1994, la mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul din Essex-Anglia, mi-am dat seama, mai bine decât acasă, de valorile extraordinare de care dispune Ortodoxia noastră. Într-o lume care din punct de vedere material nu-şi mai poate dori nimic, pe plan spiritual Ortodoxia le poate oferi oamenilor şansa izbăvirii şi îndumnezeirii. De aceea m-am hotărât să traduc şi în româneşte o carte care se înscrie foarte bine pe linia colecţiei noastre de "Spiritualitate". Cartea a tradus-o din rusă în franceză părintele Simeon Bruschweiller , avându-l drept autor pe Ignatie Briancianinov, şi a intitulat-o Fărâmiturile ospăţului cu subtitlul Ofrandă monahismului contemporan.
Chipul episcopului Ignatie Briancianinov stă alături de cel al marilor stareţi de la Valaam, Optina, Sarov, al episcopului Teofan Zavorâtul sau al părintelui Ioan de Kronstadt. S-a născut într-o familie nobilă la anul 1807, făcând studii de inginerie şi, după câţiva ani, cu învoirea împăratului Nicolae I, care-l preţuia, a intrat în mănăstire. Râvnea după un creştinism integral. Şi după ce a ajuns episcop al Caucazului şi al Mării Negre a trăit ca un călugăr autentic, pentru că nu există decât o singură formă a creştinismului predarea: toatală lui Dumnezeu.
Sperăm că lectura acestei cărţi să le lămurească celor iubitori de frumos multe aspecte legate de viaţa duhovnicească, şi nu numai călugărilor, ci tuturor credincioşilor noştri.

Andrei, Arhiepiscop şi Mitropolit

Specificaţii

  • Editor: Renasterea
  • ISBN: 9786066071147
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2014
  • Numar pagini: 284
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie